Antena 3 CNN Horoscop Defectele femeilor în funcție de zodie

Defectele femeilor în funcție de zodie

Defectele femeilor în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Mar 2018   •   22:32

Fiecare femeie are calități și defecte, însă este important să realizeze care sunt acestea din urmă, pentru a le corecta. Descoperă și tu care sunt defectele tale în funcție de zodia care te guvernează.

Berbec: Nativele zodiei Berbec au o fire impulsiva, asemenea elementului foc, care le guverneaza. Din acest motiv, ele pot deveni geloase fara un motiv anume si de multe ori, se vor incapatana in sustinerea afirmatiilor proprii, chiar daca exista argumente contra.

Taur: Este binecunoscut faptul ca Taurii sunt incapatanati. Elementul care ii protejeaza este pamantul, asadar reprezentantele acestei zodii nu isi ies usor din fire. In schimb, ele pot fi macinate de gelozie, de invidie si de zgarcenie. Desi adora luxul, nu scot usor banii din buzunar.

Gemeni: Sunt un semn dual de aer, asadar unul dintre defectele lor majore este ipocrizia. Femeile nascute in aceasta zodie sunt atrase de barfe si sunt capabile sa aiba ceea ce in popor este cunoscut sub denumirea de "doua fete".

Rac:  In ciuda caracterului sau timid, Racul, acest semn guvernat de Luna si dominat de elementul apa, este capabil de a pune la cale si de a duce pana la capat cele mai teribile razbunari. Nu esti genul de femeie care sa pice in pacatul invidiei, in schimb nu te dai deoparte de la a-i barfi pe cei din jur, daca acestia ti-au ranit orgoliul.

Leu: Pentru ca semnul tau este unul de foc, guvernat de regele astrilor, Soarele, iti place sa fii in permanenta in centrul atentiei si sa ai parte de adulatia tuturor. Atunci cand cineva calca stramb, trebuie sa se fereasca de mania ta. Fie ca apelezi la metodele conventionale ori la cele mai putin ortodoxe, "dusmanul" tau va disparea din peisaj rapid.

Fecioară: Obsesia Fecioarei pentru ordine se manifesta nu doar in locuinta sa, ci si in relatiile personale. Acest semn de pamant adora sa detina controlul atat asupra situatiilor, cat si asupra celor din jur.

Mai multe pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop defecte
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close