Antena 3 CNN Horoscop Dieta astrologică cu Lidia Fecioru. Ce trebuie să mănânci în funcție de zodie

Dieta astrologică cu Lidia Fecioru. Ce trebuie să mănânci în funcție de zodie

Lidia Fecioru a prezentat, în cadrul emisiunii 'Adevăruri Ascunse' de la Antena 3, dieta astrologică pentru fiecare zodie. Ce trebuie să mănânci în funcție de zodie, dar și cum se comportă nativii din zodiac atunci când vine vorba despre mâncare sau dietă.

Dieta astrologică cu Lidia Fecioru. Ce trebuie să mănânci în funcție de zodie
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    11 Iul 2020   •   20:00

Berbec - sunt plini de energie, sexoşi, mereu activi, mari admiratori de distracţii. Pizza la domiciliu a fost inventată pentru ei şi totuşi ei savurează şi mâncărurile selecte, să mănânce bine.

Slăbiciunile lor: nu vor să piardă vremea mâncând şi şi-au format nişte deprinderi alimentare complet greşite: stau cu ochii în tv sau se gândesc ce să mai facă, nu se gândesc la mâncarea în sine. De multe ori, mănâncă doar ca să-şi potolească foamea, să nu fie flămând. 

Supleţe şi formă maximă: pentru a slăbi, trebuie să mănânce încet, în linişte şi să înveţe să savureze fiecare gust, să opteze pentru vitamine în loc să consume grăsimi de fast-food. Să ronţăie pâine de graham.

Taur - au predilecţie pentru opulenţă şi lux, fiind gurmanzi se topesc după ciocolată, îngheţată de frişcă, dar nu le displac nici plantele puternic aromate: coriandru, busuioc, rozmarin, care sunt şi foarte sănătoase.

Slăbiciunile lor: la atâta pofta de viaţă, ochii lor sunt mai mari ca stomacul, iar punctul lor slab sunt dulciurile consumate pe ascuns.

Supleţe şi formă maximă: în lupta cu kilogramele sunt porţiile de salate, sparanghel, praz, bucătărie italiană. Limitaţi durata cinei şi mai daţi o raită în jurul blocului.

Gemeni - există pe lume pentru a alunga tristeţea, plictiseala, îi incită tot ce e nou, sunt născuţi pentru a-i antrena pe ceilalţi. Gândesc, mănâncă, beau repede, au tot timpul tendinţa să mănânce gustări, cartofi prăjiţi, fast-food, doar să suopravieţuiască, nu au nicio treabă cu mâncarea.

Slăbiciuni cosmice: mai bine repede decât foarte bine. Nu sunt curioşi dacă e bună sau sănătoasă mâncarea, ei vor să vadă dacă le place.

Rac - legătura e între minte şi corp, trup şi suflet. Ii găseşti în cârciumi cu stil vechi, dacă au de ales între un fast-food şi o tavernă, îi găseşti la o cârciumă cu lăutari şi cu bou la proţap.

Slăbiciuni cosmice: percep prepararea unui meniu ca pe un act de creaţie, fapt confirmat de numărul mare de bucătari. Găsesc mereu un prilej pentru a găti şi, de aici, tendinţa de îngrăşare. Fiind familişti convinşi, mai ales femeile gătesc mereu numai bunătăţi. Ea, dintr-o găina, va face patru feluri de mâncare.

Leu - trăiesc acum, trăiesc o singură dată şi de aceea, la ei mâncarea cel mai important e să fie carne, peşte şi desert.

Slăbiciuni cosmice: le place mereu mai scump, dar nu le place să sufere de foame. Iubesc luxul mai ales în farfurie, ceea ce nu e ideal pentru sănătate.

Fecioară - dacă citeşte cineva textul cu atenţie de pe pachetul de tăiţei e Fecioara şi e în stare să numere boabele de orez dintr-o farfurie ca să nu mănânce mai mult. Le lipseşte bucuria de a savura mâncarea, sunt mai alintate la mâncare.

Să mănânce legume călite şi mâncaruri uşor de digerat: pui, peşte.

Dieta astrologică cu Lidia Fecioru. Ce trebuie să mănânci în funcție de zodie

Balanţă - pune mare preţ pe aspectul fizic. Mâncăruri gătite cu sos, savuroase. Ochii sunt mai mari ca stomacul.

Pentru supleţe, trebuie înfrânat când simte că depăşeşte greutatea. Abia atunci încep să mănânce mai moderat, dar calitativ. Alimentaţie: continuaţi cu vitamine, multe substanţe minerale, yoga şi exerciţii de meditaţie.

Scorpion - sunt teoreticieni, nu prea gătesc, dar vor ceva în farfurie ceva cu o notă senzuală. Dulciurile sunt marile lor ispite. Melancolia şi-o tratează cu ceva dulce, de multe ori.

Adesea, cad în extreme, ori mănâncă mult şi copios, ori nu beau, nu fumează, şi atunci apar dereglări ale stomacului. Au un program de viaţă auster şi alimentaţie în funcţie de fazele lunii. Vor căuta şi în alimentaţie tot ce e mai misterios. Pentru ei, ca să se păstreze, să aleagă brânzeturi, să evite dulciurile şi fără extreme.

Săgetător - cu cât mai mare, cu atât mai bine. Nu duc lipsă de optimism, de poftă de aventură sau plăcerea de a călători. La tot ce e legat de masă nu-şi pun limite. Mănâncă atţt cât vor, cum vor. Mănâncă pe repede înainte, nu au timp de micul dejun. Arahide, chipsuri şi au şi tendinţa spre îngrăşare.

Supleteţea şi forma maximă: prin optimismul lor, de aici acul de cântar urcă sau coboară.

Capricorn - mâncărurile prea sofisticate li se par de prisos, dar vor să ştie ce mănâncă. Ei ştiu să păstreze măsura şi când îşi pun în cap ă nu vor să mănânce, aia fac. Au o obsesie: controlul cântarului. Problema lor cea mai mare: consumă prea puţine lichide şi din această cauză li se usucă pielea. Deci, consumaţi lichide!

Vărsător - e plin de fantezie, face combinaţii neobişnute de mâncare. Au un dicton: mănânc cum vreau, că în stomac se amestecă.

Forma şi supleţea: sunt printre puţinii care nu simt nevoia să ciugulească între mese. Când scap în alimentaţie, depăşesc 100 de kg.

Peşti - sunt oscilanţi, nu poţi să-i bagi la dietă, mereu încep dieta. Nu prea au grijă de sănătatea lor, mănânca tot ce le place şi au o poftă de mâncare fantastică. Întotdeauna mâncărurile ar trebui să fie fine, dar simple. Întocmiţi un plan care să vă ajute să fiţi disciplinaţi sau certaţi-vă cu cântarul.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close