Antena 3 CNN Horoscop Influența eclipsei de Lună plină din 25 martie 2024 pentru fiecare zodie | Zodia care face schimbare majoră în carieră

Influența eclipsei de Lună plină din 25 martie 2024 pentru fiecare zodie | Zodia care face schimbare majoră în carieră

Luna plină din martie, supranumită Luna Vierme, apare pe 25 martie 2024 și, pe lângă simbolismul ei, are și o semnificație astronomică.

Influența eclipsei de Lună plină din 25 martie 2024 pentru fiecare zodie | Zodia care face schimbare majoră în carieră
Sursa foto: Getty Images I m-gucci
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2024   •   20:00

Lunile pline reprezintă puncte de cotitură, sfârșitul unei perioade ori treziri spirituale, în timp ce energia lor se resimte timp de trei zile înainte și după eveniment. 

Aceasta marchează prima eclipsă din 2024, așa că va fi intensă și profundă.

Iată influența eclipsei de Lună plină din martie asupra fiecărei zodii:

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Eclipsa de Lună plină din martie poate aduce oportunități pentru relații mai strânse. Etape majore, cum ar fi o declarație de dragoste, o decizie de mutare, logodna sau căsătoria ar putea avea loc și în acest timp.

Dacă nu simțiți alinierea, este timpul să evaluezi relația cu partenerul. S-ar putea să vă fie mai ușor să vă despărțiți. Între timp, cei singuri pot beneficia și de pe urma acestei vibrații căutând o relație pe termen lung.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Eclipsa de Lună va duce la schimbări semnificative în carieră pentru Taur, fiind ocupați ca niciodată, jonglând cu diverse responsabilități.

Dacă pleci de la un loc de muncă în această perioadă, privește situația ca pe o oportunitate mult așteptată pentru un viitor mai bun. Dacă nu ai un loc de muncă, completează-ți CV-ul și aplică la mai multe joburi. Acordă atenție sănătății tale deoarece această perioadă îți permite să faci alegeri mai sănătoase în ceea ce privește sportul și dieta.

Gemeni (21 mai-20 iunie)

Luna plină poate fi una distractivă pentru Gemeni, deoarece îi poate încuraja să exploreze hobby-urile și dragostea, fiind o perioadă importantă pentru cei singuri pentru a-și găsi dragostea. Creează mai multe opțiuni de întâlnire și fă din dragostea cu partenerul tău o prioritate.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Pentru Rac, această eclipsă de lună plină va atrage atenția asupra trecutului, familiei, moștenirii și educației lor, evidențiind potențialul situației familiale sau parentale. Această energie s-ar putea concentra și pe chestiuni casnice ori imobiliare, ceea ce poate duce la schimbări ale colegilor de apartament sau chiar la redecorarea unui spațiu de locuit.

Leu (23 iulie-22 august)

Pentru Leu, această lună plină va aduce idei interesante pentru a-și transmite viziunea, ceea ce poate duce la repere în scris, vorbire, social media sau finalizarea unui contract important. Ai propuneri semnificative pe care trebuie să le trimiți? Fă-o acum!

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Această lună plină va dinamiza sectorul proprietății, permițând Fecioarelor să monetizeze și să-și evalueze bugetul. Ele pot să vadă mai multe oportunități de măriri de salariu. Dacă fluxurile de venit se termină, folosește această perioadă pentru a merge mai departe și a găsi oportunități mai bune.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Pentru Balanță, această eclipsă de lună plină ar putea marca punctul culminant al unui proiect sau efort personal semnificativ. Arată-ți valoarea în toate domeniile vieții, deoarece acum tu ești cel care dă lovitura.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Acest eveniment de lună plină îi va determina pe Scorpioni să ia o pauză, să se reîncarce și să reflecte asupra vieții și aspirațiilor lor.

Este timpul să să reflecteze în singurătate și să asculte îndrumarea inimii și a spiritului lor. Visele intense sunt de așteptat să fie în centrul atenției în această perioadă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 dec)

Eclipsa de lună aduce evenimente interesante și oportunități de socializare. Este momentul să se bucure de timpul lor, să cunoască oameni noi și să nu muncească prea mult. Cineva le poate oferi asistență pentru a-și atinge aspirațiile inimii.

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Pentru Capricorni, luna plină din martie este momentul să facă mișcări financiare, deoarece acest eveniment ar putea duce la o revizuire, la promovare sau la o nouă ofertă de muncă. Este esențial să reflectezi asupra realizărilor tale din trecut și să urmărești creșterea. Unii Capricorni pot fi lăudați sau pot primi un premiu.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Eclipsa de lună plină din această lună îi încurajează pe Vărsători să exploreze noi teritorii și orizonturi, cedând curiozității lor cu privire la ofertele vieții. Acum este un moment grozav pentru a face acel salt de credință și a explora noi posibilități, mai ales dacă călătoriile sunt în mintea ta.

A sosit momentul ca Vărsătorii să se concentreze pe proiectele lor academice, spiritualitate sau religie, sau să se angajeze în proiecte media, deoarece pot ajunge la un punct de cotitură și se pot întoarce la școală.

Pești (19 februarie-20 martie)

Pentru Pești, această eclipsă de lună plină va evidenția parteneriate semnificative în afaceri sau dragoste, indicând creșterea și potențiala separare.

Sunt importante egalitatea și echilibrul în conexiuni, deoarece Peștii se pot apropia mai mult decât oricând de persoana iubită sau decid că este timpul să se despartă din cauza dezacordurilor.

Se va produce și o schimbare a bogăției, activelor sau investițiilor, care evidențiază partajarea și distribuirea resurselor, potrivit geo.tv

×
Subiecte în articol: zodii horoscop luna plină
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close