Antena 3 CNN Horoscop Eclipsa de soare 10 iunie, schimbări pentru zodii. Mariana Cojocaru: "Gemenii şi Săgetătorii - vizaţi direct, Fecioarele şi Peştii - secundar"

Eclipsa de soare 10 iunie, schimbări pentru zodii. Mariana Cojocaru: "Gemenii şi Săgetătorii - vizaţi direct, Fecioarele şi Peştii - secundar"

Eclipsa de soare de joi, 10 iunie 2021, aduce, pe lângă spectacolul de pe cer, şi decizii neaşteptate şi schimbări majore în vieţile noastre. 

Eclipsa de soare 10 iunie, schimbări pentru zodii. Mariana Cojocaru: "Gemenii şi Săgetătorii - vizaţi direct, Fecioarele şi Peştii - secundar"
Sursa foto: Colaj Antena 3/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2021   •   15:17

"E o eclipsă inelară de soare cu un areal foarte mare, în sensul va fi vizibilă şi în ţara noastră, pe partea de N-V şi în special în zona Satu Mare.

Fiind o eclipsă pe axă karmică, Gemeni-Săgetător şi având în Gemeni şi Soarele, şi Mercur retrograd, aş spune că este o perioadă în care dualitatea îşi va spune cuvântul, în sensul în care foarte mulţi oameni nu vor şti ce decizii să ia, pe carieră, pe zona sentimentală, pe planul relaţional.

Mariana Cojocaru: Mulţi oameni nu vor şti ce decizii să ia, pe carieră, pe zona sentimentală

Gemenii sunt o zodie dublă de dualitate, iar vizaţi sunt direct Gemenii şi Săgetătorii şi, secundar, Fecioarele şi Peştii.

Eclipsele de soare sunt recunoscute ca punându-şi amprenta asupra sănătăţii.

Vin cu un risc crescut de accidente, incidente, dispute, certuri, unii vor să tranşeze subiecte foarte importante de viaţă, dar nu vei şti cum să iei decizia reală, cea care să te ajute", a spus astrologul Mariana Cojocaru, miercuri, la Antena 3.

Eclipsă soare, 10 iunie: Vizaţi direct sunt Gemenii şi Săgetătorii, secundar - Fecioarele şi Peştii

Întrebată dacă sunt şi veşti bune pentru unele zodii, în contextul actual, astrologul nu a negat acest lucru.

"În contextul actual, pentru cei care ştiu să fie foarte diplomaţi - pentru că Mercur retrograd ţine de blocaje de comunicare - cei care ştiu să gândească înainte să scoată porumbelul pe gură vor fi avantajaţi

Cei care nu vor şti să facă lucrul acesta, putem fi martori la dispute care să scape de sub control, rupturii, cu dualitatea sentimentală, trădări, certuri, divorţuri", a atenţionat, miercuri, astrologul Mariana Cojocaru.

Eclipsă de Soare, 10 iunie 2021. La ce oră începe şi de unde se vede cel mai bine în România

O eclipsă de Soare va avea loc joi, 10 iunie, şi se poate vedea şi în România, însă numai dintr-o regiune a ţării, spun specialiştii.

Eclipsa de Soare va începe după ora 13, a spus Adrian Şonka, astronom şi director al Observatorului Astronomic Bucureşti, miercuri, la Antena 3.

"Practic, cel mai bine se va vedea din partea de N-V, unde acoperirea Soarelui va fi de circa 2%. Nu e mult, dar e cel mai mult din ţara noastră, şi cel mai puţin în diagonală, în partea de est.

Deci, practic, dacă te afli în nordul ţării, vei vedea eclipsa mai bine decât cei care se află în centru şi sudul ţării", a explicat astronomul Adrian Şonka.

Eclipsă de Soare şi Mercur retrograd, în 10 iunie. Cristina Demetrescu: "Vor fi multe probleme. Mare atenţie la minciună şi furturi!"

Eclipsa de Soare de joi, 10 iunie, însoţită de Mercur retrograd, va aduce decepţii şi confuzie, amânări, falsuri, stres şi tensiune.

Nici comunicarea nu va fi eficientă şi este perioada în care se vorbeşte mult şi se face puţin, a spus astrologul Cristina Demetrescu, marţi, la Antena 3.

"Nu e cea mai cea dintre eclipse, dar e cel mai cel dintre Mercurul retrograd, pentru că este o eclipsă cu Mercur retrograd, adică toate aceste planete, Luna, Soarele, destinul şi Mercur, sunt într-o conjuncţie perfectă şi chiar or să fie destul de multe probleme", a atenţionat astrologul Cristina Demetrescu.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close