Antena 3 CNN Horoscop Femeile diabolice ale zodiacului

Femeile diabolice ale zodiacului

Femeile diabolice ale zodiacului
Sursa foto: Foto: therichest.com
08 Sep 2015   •   09:26
Astrologii sustin ca unele dintre nativele zodiacului au un simbure de rautate in ele care le face sa actioneze instinctiv, in interes personal, in unele situatii. In ciuda faptului ca aceasta departajare nu are vreun fond stiintific, cei care se ocupa de cititul in stele sustin ca unele dintre nativele zodiacului sunt cu adevarat diabolice in unele situatii si, mai mult, ca le si face placere sa isi exercite latura malefica.

ASADAR, IATA CARE SUNT FEMEILE DIABOLICE ALE ZODIACULUI:

Femeile din Capricorn

Astrologii sustin ca femeile din Capricorn sunt unele dintre cele mai malefice femei ale zodiacului, fiind ghidate in viata numai de bani. Mai mult decat atat, se pare ca femeile din Capricorn sunt tipul de persoane care se supara din aproape orice si supararea le trece fie foarte greu, fie nu le trece niciodata. Aceste trasaturi ale femeilor din Capricorn par a fi date in special de faptul ca sunt destul de nesigure pe ele insele.

Femeile din Pesti

Femeile din Pesti par sa fie si ele printre cele mai malefice ale zodiacului, atunci cand vine vorba de razbunare. Aceste femei considera deseori ca sunt nedreptatite, chiar daca de cele mai multe ori nu este cazul. Iar atunci cand considera ca sunt nedreptatite, femeile din Pesti cauta unele dintre cele mai întortocheate si complicate metode de razbunare, pe care le pun in aplicare cu brio, fara sa se gandeasca la repercusiuni.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close