Antena 3 CNN Horoscop Femeile zodiacului care sucesc minţile bărbaţilor. Vezi dacă te afli printre ele

Femeile zodiacului care sucesc minţile bărbaţilor. Vezi dacă te afli printre ele

Femeile zodiacului care sucesc minţile bărbaţilor. Vezi dacă te afli printre ele
15 Mar 2018   •   17:03

Când vine vorba de seducţie, orice femeie poate suci minţile unui bărbat, însă, există câteva native ale unor zodii pentru care a seduce este egal cu a respira. 

1. Femeia Leu

Pentru că îi place să iasă în evidenţă, va face tot posibilul pentru a cuceri şi a-şi satisface partenerul, acesta fiind felul în care îşi arată ea supremaţia, felul în care dovedeşte că este cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai pasională. 

2. Femeia Scorpion

Aceasta este o cuceritoare desăvârşită, fiind dezinhibată. Femeia scorpion are înclinaţii către agresivitate sexuală, este predispusă la infidelitate, dar poate fi trecută cu uşurinţă la categoria "cea mai bună amantă". Este seducătoare şi misterioasă şi oferă pasiune continuă, bewoman.net.

3. Femeia Berbec

Impulsivă, pasională, fierbinte, nativa din zodia Berbec are o imaginaţie extrem de bogată. S-ar putea spune despre ea că are înclinaţii perverse, cu fantezii care mai de care mai interesante. Loialitatea nu este punctul ei forte, ceea ce o face un partener ideal pentru relaţiile extraconjugale. Tot ce este tentant o ispiteşte, pentru că vrea să îşi confirme mereu valoares. 

×
Subiecte în articol: zodiac barbati
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close