Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 13-19 iulie, cu Camelia Pătrăşcanu. Câştig financiar pentru Tauri, multă muncă pentru Balanţe

Horoscopul săptămânii 13-19 iulie, cu Camelia Pătrăşcanu. Câştig financiar pentru Tauri, multă muncă pentru Balanţe

Săptămâna viitoare, 13-19 iulie, traversăm o perioadă cu lună în scădere, minunat pentru tot ce nu s-a îndeplinit până acum şi aşteptam să se întâmple. Camelia Pătrăşcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna viitoare, valabil pentru fiecare zodie.

Horoscopul săptămânii 13-19 iulie, cu Camelia Pătrăşcanu. Câştig financiar pentru Tauri, multă muncă pentru Balanţe
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   10:00

Berbec - au un început al săptămânii plin de energie, sunt pe zona banilor luni şi marţi, aşa că sunt foarte motivaţi să facă lucruri ingenioase pentru a se descurca bine financiar. La început de săptămână, posibile cheltuieli pentru casă. Joi şi vineri, zile bune pentru călătorii, întâlniri, împăcarea cu anumite persoane.

Taur - au un început de săptămână fantastic, se adaptează din mers la toate situaţiile care apar şi vin cu idei practice. Pentru a doua jumătate a săptămânii se anunţă câştig financiar, mai ales joi şi vineri, fie se amână plata unei datorii, fie se întoarce un împrumut la ei. Călătorii planificate în week-end.

Gemeni - au o zi de luni în forţă, pot realiza multe lucruri, dar se şi pot răzgândi. Marţi pot refuza o solicitare, dacă li se pare că e prea obositoare. Se gândesc mult la sănătate. Joi şi vineri văd partea plină paharului sau fac ei să se umple paharul. În week-end, distracţie bună cu bani puţini.

Rac - o săptămână care începe energic, sunt puşi pe fapte mari, dar şi zona prietenilor e bine accesată de planete, deci că au nevoie de experienţe inedite, luni, marşi şi miercuri. Veşti bune, cuvinte frumoase, tandreţe, mai ales joi şi vineri. În week-end, fac doar ce le convine.

Leu - au o săptămână în care îşi propun să realizeze multe lucruri, ascultă doar de intuiţia lor, de fler. Pot surprinde pe cei din jur cu decizii spontane spontane şi adaptate la ce se întâmplă în jur. Joi şi vineri, aspecte bune şi dragoste, primesc complimnete, se pot împăca uşor cu persoane pe care le-au supărat, pot exista rearmonizări. În week-end, au parte de distracţie, aproape se ascund pentru a-şi încărca bateriile.

Fecioară - lucrează de zor în această săptămână, pentru că au multe de rezolvat, mai ales luni, marţi, miercuri au multe lucruri de rezolvat cu autorităţile. Sunt foarte eficiente, grăbite, dar rezolvările sunt foarte bune în a doua jumătate a săptămânii, ami ales joi şi vineri. În week-end, sunt cu prietenii, distracţia e maximă

Balanţă - săptămână poate aduce luni şi marţi rezolvări financiare neaşteptate, cineva îi sfătuieşte bine. Călătorii în a doua jumătate a săptămânii, joi şi vineri, se reîntâlnesc cu persoane dragi, află lucruri care le deschid noi orizonturi. Sunt într-o formă socială foare bună şi în week-end, de asemenea.

Scorpion - pun accentul pe relaţii în această săptămână, au întâlniri pe rapid, lucrurile se rezolvă amiabil, mai ales joi şi vineri. Chiar e bine să aibă întâlniri spinoase la sfârşitul săptămânii, pentru că atunci oamenii sunt într-o dispoziţie mai aromonică. În week-end, călătorii.

Săgetător - săptămâna aduce mobilizare profesională, sunt puşi pe hărnicie mai ales luni. Miercuri şi joi trebuie să convingă pe cineva de ceva sau să împace pe cineva. Poate chiar sunt într-o dispoziţie mai generoasă şi fac un cadou cuiva.

Capricorn - sunt foarte mobilizaţi, au foarte mare încredere în viitor, se vindecă mult în relaţiile sentimentale. A doua jumătate a săptămânii este foarte spornică la muncă, e o săptămână spornică, se rezolvă multe lucruri, e o săptămână bună şi pentru sănătate. În week-end, petrec cu partenerul.

Vărsător - o săptămână care îi ajută să se centreze pe ei şi inetresele lor, sunt într-o formă bună şi vor să savureze momentul în care le e bine. Asta se întâmplă luni şi marţi. Au chef de simţit bine, dar au şi măsură, cumpătare, pentru că au învăţat din experienţe. În week-end, ajută pe cineva.

Peşti - săptămâna aduce mult dinamism, mobilizare, drumuri, mai ales luni şi marţi. Se întâmplă neprogramat, îi surprind, dar sunt cu final fericit, se rezolvă multe lucruri într-un mod surprinzător. Sunt mutări bune pentru rezolvarea unor activităţi pe care le-au început. Joi şi vineri, simt că lucrurile se aşaeză în viaţă sau sunt lucruri bine în cămin. În week-end, distracţie, mai ales distracţie alături de cei dragi.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close