Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-14 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Blocaje la Balanţă, experienţe sentimentale la limita imposibilului pentru Raci

Horoscop 1-14 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Blocaje la Balanţă, experienţe sentimentale la limita imposibilului pentru Raci

Horoscop 1-14 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Început de lună cu eclipsă de Lună, astfel că se anunţă o perioadă destul de agitată, iar nativii trebuie să fie atenţi mai ales la buzunar.

Horoscop 1-14 mai 2023, cu Cristina Demetrescu. Blocaje la Balanţă, experienţe sentimentale la limita imposibilului pentru Raci
Sursa foto: pixabay.com/Facebook Cristina Demetrescu
de Georgiana Adam    |    01 Mai 2023   •   17:53

"Va fi o eclipsă în perioada următoare, pe data de 5 mai, spre seară, vom avea eclipsă de Lună în zodia Scorpionului, iar asta nu sună foarte bine.

Până atunci, îl avem pe Venus în Gemeni care mai ajută puţin comunicarea în această perioadă, pentru că Mercur este încă retrograd până pe 14 mai, dar este şi în zodia banilor şi "umblă" prin portofelele oamenilor.

Pe data de 8 mai, Venus va intra în zodia Racului și este foarte bun pentru vești bune în casă, în familie. Vești de copii, vești bune pentru vânzarea unei case, pentru un preț bun, atât la vânzare cât și la cumpărare. 

Dacă este să ne referim la eclipsă, lucrurile se vor înțepeni puțin, pentru că se produce pe semne fixe, este și Uranus în Taur implicat în evenimente imprevizibile, surprize. 

Citeşte şiHoroscop rune 1-7 mai 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au protecţie divină, Gemenii primesc o atenţionare de Sus

Dacă suntem cu cinci minute treji înainte de schimbare, atunci va fi de bine. Dar dacă oamenii sunt refractari la schimbare și știu că ceva în viața lor este ceva înțepenit, atunci s-ar putea schimbarea să fie mai dură. Una peste alta, Luna în Scorpion combinată cu karma este foarte bună pentru intuiție", a explicat luni astrologul Cristina Demetrescu.

Iată horoscopul pentru perioada 1-14 mai 2023, pentru fiecare zodie în parte, realizat de Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecul s-ar putea, în jurul eclipsei, să aibă anumite intuiții, revelații. Altfel, pot apărea surprize în bugetul pe care îl au în comun cu cineva. Surprizele pot fi și plăcute și neplăcute, în funcţie de felul de a fi sau de a primi schimbarea. Urmează niște schimbări, voite sau nevoite, şi o avertizare pentru cei care au anumite vicii, perioada este mai tulbure.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Taur

Taurii dau nas în nas cu secretele partenerului, iar asta s-ar putea să le complice viața. Apar schelete în dulapurile din dormitorul conjugal al Taurilor. Vorbim de o perioadă de gelozii mai mult sau mai puțin întemeiate, dar și de cheltuieli pe care partenerii le fac fără să le declare celuilalt.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Gemenii trebuie să-și protejeze locul de muncă. Se pot întâmpla anumite intrigi sau competiții care nu sunt tocmai în regulă şi în care este implicată o femeie, de obicei. Trebuie să fie atenți și la sănătatea mamelor sau a bunicilor, să nu treacă de indicaţiile medicilor şi mai ales femeile însărcinate să fie atente.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Rac

Racii sunt sfătuiți să se abțină, oricât de mult își doresc să caute prin sertarele copiilor. Şi copiii au secretele lor şi riscă să pornească certuri deoarece se bagă prea mult în viața acestora. În funcţie de vârstă, părinţii nu trebuie să ştie chiar tot ce fac copiii. Sunt şi copii mari în viaţa cărora părinţii se bagă puţin cam mult. Racii trăiesc anumite experienţe sentimentale un pic la limita imposibilului.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Leu

Leii trăiesc într-o perioadă de instabilitate, ei au Luna neagră pe zodia lor şi ar putea avea conflicte tot cu o femeie, care îi blochează din punct de vedere profesional. Poate că în această perioadă are mai multă nevoie de autonomie. Există un risc fie să renunțe la ce are făcut, fie datorită unei mamei, surori, soții, fie să rupă gardul, adică să creeze o mică tensiune în familie doar să-și urmeze planurile.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Fecioară

În ceea ce le privește pe Fecioare, e necesar să fie atente la relațiile cu familia sau chiar cu vecinii, precum și la lucrurile ascunse din anumite contracte. Foarte mare atenţie şi la comunicare, pentru că Luna în Scorpion mai are obiceiul să dea pe afară, oamenii gafând, astfel că Fecioarele se pot trăda chiar pe ele însele sau pe cineva care le-a încredinţat un secret.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Balanță

Există o intervenție în cazul Balanțelor. Poate fi vorba despre un partener de afaceri care împiedică împărțirea unor bani, pentru că este vorba despre bani, având în vedere că Mercur este retrograd pe zodia banilor. Poate să fie cineva din familie care întârzie rezolvarea unei succesiuni, dar sunt şi niște blocaje în buget. Sau poate fi vorba despre un preţ pe care să-l plătească Balanţele pentru unele decizii greşite.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Scorpion

Scorpionii resimt din plin eclipsa. Astfel, trebuie să aibă grijă la sănătate, starea de bine, imagine, reputație, felul de a se exprima și la deciziile de schimbare pe care le iau şi care îi pot afecta pe cei din jur.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să se preocupe de sănătate, unele probleme trebuie mai atent investigate și să caute cauzele ascunse ale problemelor medicale. Este o perioadă bună pentru psihanaliză, pentru că multe lucruri sunt scoase în această perioadă din subconştient şi pot fi vindecate. Să se ferească de anumite conflicte şi să încerce să nu fie în vizorul autorităţilor.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Capricorn

Capricornii încearcă pe orice cale să-și rezolve problemele şi pot apela inclusiv la persoane cu abilităţi paranormale. Există un secret pe care fie îl împărtășesc cu prietenii, fie un prieten află ceva despre ei și sunt puși în situații mai complicate.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o dominantă feminină în familie - care poate să fie mamă, soră sau fiică - șantajează emoțional sau sentimental. Eclipsa face şi ca șefii Vărsătorilor să apese pe niște butoane roșii şi s-ar putea să fie ţinta unor discuţii publice.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Pești

Peștii se pot pierde în lumea lor în această perioadă. Se retrag un pic în meditaţii, dar pot primi și vești din afara granițelor țării, pot face și călătorii secrete. Cei care învață s-ar putea să intre în conflict cu profesorii, în special cu femei, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la emisiunea Vorbeşte lumea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close