Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-15 aprilie 2024, Cristina Demetrescu. Mercur retrograd: Berbecii trebuie să ia o decizie, pentru Tauri vine începutul sfârșitului

Horoscop 1-15 aprilie 2024, Cristina Demetrescu. Mercur retrograd: Berbecii trebuie să ia o decizie, pentru Tauri vine începutul sfârșitului

Ne aşteaptă o perioadă cu Mercur retrograd, dar, de data aceasta, e bine să-l privim cu ochi buni, pentru că va tempera lucrurile, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop 1-15 aprilie 2024, Cristina Demetrescu. Mercur retrograd: Berbecii trebuie să ia o decizie, pentru Tauri vine începutul sfârșitului
Sursa foto: Cristina Demetrescu/Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2024   •   20:00

"În următoarele trei săptămâni, Mercur va retrograda, mai exact în perioada 2-26 aprilie, în zodia Berbecului.

Dar la ce presiune vine din zodia Berbecului, având în vedere că urmează şi o eclipsă totală de Soare, la ce aglomerare de planete este în Berbec, de data aceasta Mercur retrograd temporizează un pic toate aceste impulsuri.

De data aceasta, el nu lasă oamenii să devină prea agresivi şi vine chiar cu unele corecţii acest Mercur retrograd. De data aceasta trebuie să ne bucurăm de el, că nu lasă toată această energie să explodeze dintr-o dată", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Astfel, dacă eclipsa totală de soare din 8 aprilie ne îndeamnă să avem curaj și să luăm inițiativă, Mercur temperează impulsurile acestea, protejându-ne, în anumite contexte, de diverse întâmplări mai puțin plăcute.

Pentru nativii curioși și cu un spirit explorator, perioada care urmează este grozavă atât să descopere lucruri noi, cât și să-și pună ideile creative în practică. Cert este că totul depinde de noi, a mai spus astrologul.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecii sunt foarte expuși eclipsei totale de soare din 8 aprilie. Acest lucru înseamnă că este momentul perfect să bage cheia în contact și să plece într-o direcție, să ia o decizie. Dacă unii știu exact de ce și unde se îndreaptă, alții încă se tem de necunoscut. Chiar și așa, acesta este momentul-cheie să facă un pas înainte. Este un fel de "acum ori niciodată".

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Taur 

E începutul sfârșitului pentru Tauri, lucru care îi poate avantaja și dezavantaja simultan. În spatele cortinelor se întâmplă lucruri pe care ei nu le știu, iar această eclipsă îi poate ajuta să descopere lucruri, cine le este prieten sau dușman, dar și ce lucruri le-au fost ascunse până acum. Din punctul de vedere al sănătății, pot experimenta recidive ale unor probleme respiratorii din cauza lui Mercur retrograd.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Gemenii pot fi invitați la un eveniment mare, cu mulți participanți, și o persoană importantă va intra în viața lor. Atenție în perioada următoare la ieșirile impulsive și la gafe. Niciodată nu știi în ce context vei reîntâlni persoana pe care ai înjurat-o în trafic, s-ar putea chiar să fie noul tău șef.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Rac

Apar schimbări profesionale în viața acestor nativi, dar nu chiar peste noapte. Racul are toate șansele să-și schimbe serviciul sau funcția în companie, pentru că este într-o poziţie bună şi poate fi chiar propus spre o promovare sau numit. Deci totul e pe creştere pentru Raci. Chiar dacă vă e teamă, e momentul cheie să vă asumați noi responsabilități. 

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Leu 

Pentru Leii mai expansivi, mai curajoşi, lucrurile se desfășoară la depărtare, pot călători, pot afla veşti din afara graniţelor. Alți Lei mai refractari, s-ar putea să întâmpine blocaje și nemulțumiri în ceea ce-și doresc să realizeze, să întâmpine blocaje.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Fecioară 

Fecioarele organizate și curajoase au parte de schimbări majore. Eclipsa de soare este un factor declanșator pentru Fecioarele care știu ce anume vor să schimbe. Celor care nu sunt pregătite pentru o schimbare s-ar putea să nu le pice bine acest lucru.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Balanță 

La Balanţe nu depinde nimic de ei în această perioadă, liberul arbitru este redus în ceea ce privește Balanțele, totul se desfăşoară vizavi de ei. Balanțele aflate în relații consumate s-ar putea să experimenteze un dezechilibru în cuplu. La polul opus, Balanțele aflate la începutul unei relații se pot aștepta la o cerere în căsătorie. Alte Balanţe s-ar putea să dea pe cineva în judecată sau să aibă un proces.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Scorpion 

În perioada următoare, Scorpionii s-ar putea confrunta cu alergii, rinite, accidentări, răni, sinuzite sau alte probleme respiratorii. În ciuda acestora, vor rămâne activi atâta timp cât se dedică unor proiecte personale sau profesionale independente. 

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Săgetător 

Săgetătorii trebuie să se modifice în raport cu ceilalți, în special cu copiii lor. Trebuie să accepte independenţa celor mici, să accepte că acei copii s-au maturizat sau să se maturizeze împreună și să le ofere libertatea de care au nevoie. Săgetătorii tineri şi singuri parcurg o epocă interesantă și au toate șansele să-și cunoască marea dragoste.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Capricorn 

Capricornii ori își schimbă domiciliul și poate se și împroprietăresc cu această ocazie, ori își reîmprospătează actuala locuință. În paralel, acești nativi intră în contact cu sinele lor divin. 

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Vărsător 

Dacă au talent și idei, pot începe să scrie o carte. Dacă nu au idei, pot începe să citească o carte care le va schimba viața, direcţia.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Pești 

Nivelul de trai al Peștilor se îmbunătățește. Descoperă surse noi de bani, pot deveni antreprenori. Unii Peşti pot fi anunţaţi că primesc o moştenire şi în acest caz unele griji financiare dispar, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la Vorbeşte lumea.

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close