Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-15 mai 2024, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele primesc "amenzi" de la Univers, la Scorpioni apar răsturnări de situaţii

Horoscop 1-15 mai 2024, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele primesc "amenzi" de la Univers, la Scorpioni apar răsturnări de situaţii

Horoscop 1-15 mai 2024, cu Cristina Demetrescu. Urmează o perioadă bună din punct de vedere astral, cu energii care se aşează bine şi creează chimii indestructibile.

Horoscop 1-15 mai 2024, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele primesc "amenzi" de la Univers, la Scorpioni apar răsturnări de situaţii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    29 Apr 2024   •   18:00

"În următoarele două săptămâni, Venus, care este planeta iubirii, intră în domiciliul său nocturn, în zodia Taurului, şi Marte intră în Berbec.

Energiile se reaşează foarte echilibrat atât din punct de vedere al femeilor, cât şi al bărbaţilor, este bine şi pentru cupluri, şi pentru relaţii, şi pentru cei care vor să cucerească, pentru că vin lucrurile în ordine.

Se creează ceva acolo sănătos care poate să dea chimii indestructibile. Practic, femeia este mai pasivă, iar bărbatul devine mai masculin şi pleacă la cucerit.

Marele eveniment al următoarelor două săptămâni va fi o Lună nouă în zodia Taurului, pe 8 mai. 

Există o explozie astrală de energie fertilă în care fiecare sădeşte ce doreşte şi va culege roade", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Marte intră în zodia Berbecului, iar acest nativ va fi foarte luptător, combativ, în sensul bun, nu mai așteaptă termene, nimic, pleacă la luptă și este foarte bine. Are ceva de făcut în această perioadă și poate fi și recompensat pentru lucrul acesta. Partea negativă este că nu trebuie să înceapă un război pentru nimic, pentru un lucru minor sau trecător.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Taur

Poate să le meargă bine și în funcție de situații să-și atragă invidii. Este bine să fie mai discreți, dar trebuie să ne obișnuim că trece la nivelul următor. O mică recomandare pentru Tauri: să se ferească de răni în această perioadă, să nu se taie, să nu se înțepe.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Gemenii pot avea o mică dispută, un mic conflict cu un prieten. Lărgind un pic tabloul, problema nu este niciodată grupul în care se află ei, ci localizarea acelei persoane, ce caută acolo. A venit momentul pentru Gemeni să facă niște pași înainte, e foarte important, mai ales că urmează Jupiter care intră în zodia Gemeni.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Rac

Fac pași importanți din punct de vedere profesional cu curaj și apare un ajutor nesperat. Trebuie să aibă încredere în ei, să vorbească, să aibă încredere în ei, chiar și acolo unde nu mai există speranță. A valorifica acum o oportunitate îi poate repoziţiona pe Raci într-o altă galaxie, dar depinde de curajul lor. Fiecare ştie pe ce stă.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Leu

Dacă nu se bucură de succes profesional, noroc, în momentul de faţă, înseamnă că nu au făcut virajul care trebuie. Mai au timp, trebuie să aibă grijă, să se ia după semnele primite, dar să nu se aștepte la un rezultat imediat. Leii sunt ca nişte copii şi dacă nu primesc ceea ce vor ei, cum vor, cumva se supără și renunță.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare există posibilitatea unor cheltuieli în perioada următoare, dar dacă ele se referă la investiții, sunt binevenite. Să nu dea bani împrumut, pentru că pot rămâne fără ei. Mai pot apărea mici pagube pe ici colo, dar acestea sunt doar amenzi de la Univers, pentru că bat pasul pe loc.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Balanță

Ce este al lor, e pus deoparte. Ele au mult de recuperat, de valorificat, Universul vrea să le dea, tot aşteaptă, doar că ele nu vor să iasă din zona comoditate. Pentru aceste daruri, uneori trebuie să lupte, să intre într-un proces la propriu, se pot confrunta cu un mic conflict, dar nu vor să intre în aşa ceva.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Scorpion

Perioada nu este așa bună, pentru că pot fi unele intervenții chirurgicale, pot apărea boli profesionale, un accident, dar toată povestea aceasta îi transformă în victimele perfecte şi pot avea de câștigat de pe urma acestei situații. Pot apărea răsturnări de situaţii şi pot obține bani din asigurări, despăgubiri, un concediu medical, iar cineva îngroapă securea războiului. În concluzie, Scorpionul profită de pe urma acestei perioade.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Săgetător

Pe Săgetători, Marte în Berbec îi face foarte energici, mulți se apucă de sport, alții se apucă de cucerit. Pentru alții mai creativi, e o perioadă epuizantă, dar din care rezultă ceva unic. Pot profita din punct de vedere profesional această creativitate.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Capricorn

S-ar putea ca tot balamucul să plece de la o mică avarie în casă, poate să fie vorba de o reparație, însă energiile se dau foarte mult peste cap. Pot apărea certuri în casă, au o mică euforie în această perioadă şi ceva îi ţine în loc.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

Trebuie să fie atenți la comunicare, au și ei energie foarte multă, dar pot face gafe, pot spune lucruri pe care să le regrete mai târziu. Atenție şi la condus, pentru că pot avea dorința de a conduce cu viteză, de la Marte în Berbec. În felul acesta, poate apărea riscul de accidente.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Pești

Pot învăța ceva în aceste două săptămâni, pot asculta pe cineva care le vorbește cu înțelepciune. Ei, la rândul lor, pot spune lucrurilor pe nume şi se pot elibera dintr-o relație toxică, chiar şi cu riscul de a pierde bani, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la Vorbeşte lumea.

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close