Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă în Scorpion vine cu tensiuni, o singură zodie scapă

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă în Scorpion vine cu tensiuni, o singură zodie scapă

Prima parte a săptămânii este foarte bună. Ne ajută, mai ales în plan pofesional sau în toate activitățile, pentru a ne atinge obiectivele. A doua jumătate a săptămânii anunță tensiuni. Lună Nouă în Scorpion joi, 4 noiembrie. Așa încât, mai ales joi și vineri, sunt zile de test pentru noi, să învățăm să renunțăm la lucrurile care nu ne mai folosesc sau care ne costă prea mult pentru a le păstra.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă în Scorpion vine cu tensiuni, o singură zodie scapă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    31 Oct 2021   •   09:08

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbec, început de săptămâna minunat, mai ales la muncă, în zona profesională. Își pot atinge obiectivele, au sârg, conștiinciozitate, și au chef, drag să lucreze. Foarte ușoare tensiuni, marți și miercuri, cu diverse persoane cu care colaborează. Trebuie să mai lase de la ei, să mai găsească numitorul comun. Joi și vineri, zile tensionate. Este foarte posibil să fie nevoiți să renunțe la niște lucruri la care au ținut până acum. Poate la bani sau alte avantaje, de dragul unei colaborări.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe plină de inspirație, sunt în vervă, au imaginație, voie bună, sunt spontani, originali. Așaâ încât luni pot veni cu ideile și soluțiile cele mai creative. Muncesc mult marți și miercuri, în colaborare cu diverse persoane. Pot fi discuții, dar în general este energie, ritm și spor. Joi și vineri zile tensionate în plan relațional. Este posibil să aibă de furcă cu autoritățile sau cu un șef care nu este dispus să cedeze. În weekend, însă, depind de cineva care le rezolva niște probleme.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni ziua de luni poate fi un pic mai tensionată, din cauza unor probleme de familie sau pur și simplu nu au o stare foarte bună. Însă, în foarte mare formă marți și miercuri și e bine să aibă în aceste zile întâlnirile cele mai importante, cu adevărat mizele acelea pe care și le doresc, pentru că au imaginație, mintea le merge și pot covinge pe oricine. Întâlnirile sunt foarte frumoase și importante. Atenție la sănătate joi și vineri, dar și la sănătatea financiară. Posibile pierderi din cauza unor procese incorect făcute. În weekend, alături de persoane de încredere.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, discuții și informări luni. Primesc tot felul de date, cifre, hârtii, sunt importante. Află de acolo niște lucruri de care se pot folosi mai târziu. Foarte concentrați lucrează marți și miercuri. Unii mai mult spre casă sau în casă au de rezolvat lucruri. Alții pur și simplu stau la birou și iți văd de treaba lor. Pentru că e posibil să încheie cu bine o etapă înainte de a începe o alta foarte importantă. Joi și vineri tensiuni sentimentale sau nu pot face lucrurile așa cum și le doresc și au sentimentul unor constrângeri. În weekend este posibil să lucreze.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei banii sunt de interes, mai ales luni, și pot găsi soluții creative în rezolvarea lor sau își dau seama pe cine trebuie să întrebe ca să rezolve. De aceea marți și miercuri, zile bune pentru întâlniri, negocieri și aflarea unor răspunsuri. Tensiunile de Joi și Vineri pot avea legătură cu situațiile care se creează și care îi obligă să facă schimbări. Fie vin ordine de sus, fie nu își mai găsesc locul acolo unde se află și iau deciziii de a se muta.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt într-o formă foarte bună luni, dar și foarte receptive la stările celor din jur sau situația de ansamblu. Au o intuiție foarte bună, e bine să și-o asculte. Marți și miercuri discută despre bani și pot câștiga foarte bine, mai ales miercuri, de pe urma muncii lor, dar spornic făcută și bine își vând capacitățile. Tensiuni joi și vineri din cauza unor acte sau drumuri. În weekend în casă și cu familia.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele pot prinde niște informații sau vești. Nu erau pentru ele, dar le prinde bine să le afle. Marți și miercuri, multe comunicări, multe întâlniri și triumfă în fața tuturor. Au aplomb și istețime. Miercuri e o zi splendidă, mai ales pentru întâlniri și discuții. Însă joi și vineri tensiuni financiare. Luptă pentru drepturile financiare și banii lor, însă trebuie să știe și când și cum să cedeze. Mai bine amână niște discuții sau angajamente dacă trebuie să cedeze prea mult. În weeend călătorii. 

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii pot fi foarte sociali luni, sau se gândesc cum pot să își promoveze mai mult activitatea. E o zi foarte bună pentru marketing. Marți și miercuri sunt atenți la ce fac ceilalți, sau au nevoie de cineva care să îi ajute, pentru a înțelege mai bine niște lucruri. Joi și vineri sunt zile bune pentru ei, pentru că au energie și aplomb, sunt foarte combativi. Poate singură zodie care are de câștigat în aceste zile dificile pentru toate celelalte zodii. Și asta pentru că nu se lasă, nu dau înapoi, nu se lasă intimidați. În weekend, bani.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, acțiuni foarte frumoase luni și au și chef să facă lucruri sau se mobilizează într-un final. De aceea pot culege glorie marți și miercuri, sunt apreciați la scenă deschisă. Joi și vineri, delicat din cauza sănătății, a unor pierderi sau excese pe care le-au făcut. Pierdere de energie în primul rând. Dar își pot da seama că, deși au punctat bine, niște lucruri le-au scăpat, sau au blufat că să reușească și trebuie să completeze lucrurile pe care nu sunt foarte stăpâni. În weekend au de lucru și fac acele corecții cu ei, care sunt necesare acum.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, acte importante și răspunsuri foarte bune luni. Marți și miercuri au putere, autoritate, putere de decizie și întradevar intervin și rezolva lucrurile. Pot colabora foarte bine cu autoritățile, cu șefii. Joi și vineri tensiuni sentimentale. Pot fi surprinși de deciziile unei persoane sau de răsturnări de situație, schimbări de dispoziție, mai ales la partenerul de viață. Surprize care nu le sunt pe plac și nu marșează. În weekend au nevoie să stea singuri să reflecteze la ce se întâmplă de fapt.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua de luni începe cu niște calcule, pierderi și câștiguri, în funcție de diverse opțiuni pe care le au. Opțiuni la care se gândesc mult și le cântăresc marți și miercuri. Poate că și un sfat le-ar prinde bine sau ar trebui să se întoarcă la manuale. Dar primesc date și răspunsuri foarte bune, autorizate. Joi și vineri delicate, pentru că trebuie să ia o decizie care nu le e pe plac, dar sunt forțați de împrejurări. Trebuie să fie foarte bine argumentată, mai ales dacă au sentimentul că trebuie să taie în carne vie. În weekend este bine, se consultă cu persoane în care au încredere și capătă din nou curaj.

Horoscop 1-7 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, luni e o zi importantă și pentru imaginea lor publică. Întâlniri care sunt foarte valoroase pentru ei, au prezentări diverse sau discuții unde punctează foarte bine. Marți și miercuri pot primi susținere, încurajare, din partea unor persoane pe care le creditează și valorizează. Joi și vineri tensiuni. Mai ales financiare și pe calea actelor. Pot primi o veste pe cale oficială, care nu le este direct adresată, dar prin ricoșeu îi atinge și pe ei. O normă, o regulă care nu îi avantajează. În weekend au nevoie să își facă noi strategii, astfel încât să cadă în picioare.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close