Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. La Fecioare se dechid multe căi, Capricornii se fac remarcaţi

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. La Fecioare se dechid multe căi, Capricornii se fac remarcaţi

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Hărnicie astăzi și concentrare, ca să iasă treburile bune. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. La Fecioare se dechid multe căi, Capricornii se fac remarcaţi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2022   •   08:28

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, bune întâlniri și bune cooperări cu colegii sau persoanele de la lucru și cu câștig financiar sau în tot cazul, nu e pagubă, ceea ce e foarte bine.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de idei sclipitoare, profesionale, chiar ingenioase, soluții noi, dar și lucru bun cu noua tehnologie sau instrumente noi de lucru. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii se concentrează la ce au de făcut. Bine ar fi să nu fie distrași și să-și vadă de treaba lor. Așa obțin rezultate. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de contacte foarte bune, noi cunoștințe cu persoane de la care culeg ceva sau primesc niște sfaturi bune pentru lucrurile pe care le au de făcut acum, mai ales dacă implică acte.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii pot fi glorioși astăzi, câștigă faimă sau o reputație bună. Se evidențiază prin experiență profesională și sfaturile bune pe care le dau. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este aducătoare de inspirație. Pot primi un act sau pot face niște diligențe, niște demersuri, contactează niște persoane, ajung mailurile unde trebuie și sunt mulțumite de aceste căi ce se deschid. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele sunt discrete azi. Unele se ocupă mai mult de sănătate și pot obține niște rezultate foarte bune și răspunsuri bune. Altele sunt mai atente la mediul profesional și la o persoană cu care colaborează pentru a înțelege mai bine ce vrea, ce își dorește sau ce nu își dorește. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este foarte socială, sunt populari, au întâlniri frumoase, cu multe idei și multe piste pe care le pot urma. Poate nu e bine să aleagă deocamdată, ci doar se desfășoară un evantai de posibilități 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, autoritate venită din experiența lor profesională, deci trebuie să vorbească doar lucruri pe care le știu, le cunosc, pe care se bazează.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii au întâlniri diverse. Poate fi o ședință sau o discuție, mai importantă acolo unde se aduc argumente și se probează cu acte și sunt străluciți prin argumentele pe care le aduc. Sunt remarcați și de superiori. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt atenți mai mult la calitatea muncii cuiva. Poate urmăresc îndeaproape o persoană sau o instruiesc pentru a lucra bine și pentru a avea rezultate. Cooperare și în casă sau în cămin, privind confortul. 

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, foarte bună zi sub aspectul relațiilor și colaborărilor, pot găsi o persoană pe care să se bizuie, dar care și stimulează în aceeași timp și scoate de la ei ce e mai bun, așa că nu trebuie să se supere pe niște observații critice, dar care sunt foarte constructive în acest moment. 

Foarte bună zi, dar că suntem un pic atenți și la cei din jur, pentru că beneficiile acestei zile financiare sau relaționale vin datorită deschiderii noastre către ceilalți.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close