Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate, Capricornii vor avea parte de surprize

Horoscop 1 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate, Capricornii vor avea parte de surprize

Horoscop 1 august, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să aibă grijă la sănătate, Capricornii vor avea parte de surprize
01 Aug 2018   •   09:07

HOROSCOP O zi care ne cere să fim dinamici, începem ușor, dar intensificăm ritmul pe parcurs, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP Berbec - își fac planuri, dar sunt foarte activi. Nu au voie să se certe cu nimeni și pot avea rezultate foarte bune în activitățile lor.
HOROSCOP Taur - încep ziua foarte bine, prieteni, distracție sau atmosferă de vacanță. Atenție la sănătate, spre seară.  
HOROSCOP Gemeni - sunt în formă, în prima parte a zilei, de aceea întâlnirile cele mai importante de lucru ar fi bine să fie puse în prima parte. Mici dispute cu prietenii.
HOROSCOP Rac - discuții foarte elevate, fie că e vorba de planuri conjugale sau profesionale, nu e vorba numai de bani, ci ca toată lumea să fie împăcată.
HOROSCOP Leu - discuții de bani, vor să își menajeze resursele materiale și, dacă se poate, să facă lucruri cu banii altora. Atenție la lege și la reguli. 
HOROSCOP Fecioară - lucrează foarte bine, prin cooperare și au întâlniri foarte bune. Se pot întreba, spre seară, dacă nu cumva le-ar lipsi ceva.
HOROSCOP Balanță - muncă foarte bună, în colaborare, dar discuții conjugale spre seară, iar cei care sunt singuri pot fi nemulțumiți de felul în care sunt percepuți și ar vrea mai multă iubire. 
HOROSCOP Scorpioni - pasiune și dragoste, vor să satisfacă micile capricii și plăceri. Spre seară, un semnal de sănătate. 
HOROSCOP Săgetător - trebuie să pună mai mult preț pe familie și să îi prețuiască mai mult pe cei din familie și s colaboreze mai mult cu ei.
HOROSCOP Capricorn - o zi care aduce foarte multe vești, iar de aici schimbări de planuri. Cineva le face o surpriză, spre seară. 
HOROSCOP Vărsător - se gândesc la bani și vorbesc despre ei. Spre seară, e posibil să intre în dispute legate de ordine și program. 
HOROSCOP Pești - au o zi bună, dacă sunt lăsați. Cu banii se descurcă bine spre seară, au o idee grozavă. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close