Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii îşi ascultă sufletul pentru a merge mai departe, Peştii primesc veşti bune

Horoscop 1 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii îşi ascultă sufletul pentru a merge mai departe, Peştii primesc veşti bune

Horoscop 1 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi, Luna este şi în Balanţă şi în Scorpion, aşa că ne este drag de noi şi colaborăm bine cu toată lumea.

Horoscop 1 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii îşi ascultă sufletul pentru a merge mai departe, Peştii primesc veşti bune
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2021   •   10:35

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au mai multă diplomaţie în prima parte a zilei aşa că sunt recomandate întâlnirile  până spre ora 14. Spre seară, îşi cunosc mai bine interesul.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, multă muncă până la prânz şi rezolvă multe lucruri. După-amiază, ar vrea să primească înapoi, mult tact, înţelegere, tandreţe şi duioşie din partea celor apropiaţi.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii au chef de joacă în prima parte a zilei şi pot flirta cu plăcere sau se gândesc la aspectele mai plăcute ale vieţii sau planurile lor care le fac plăcere. Muncă şi atenţie la sănătate, după-amiază.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, sunt foarte bine centraţi pe treburile lor, au grijă şi de copii sau de persoane care au nevoie. Mai ales după-amiază, este posibil să cheltuiască pentru o cauză bună.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua este aducătoare de discuţii, întâlniri diverse, foarte protocolare, dar spre seară lasă hainele oficile şi pur şi simplu vor să se simtă bine alături de apropiaţi.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, sunt foarte preocupate de interesele lor, au un potenţial mare de creştere, îşi dau seama că pot face mai mult decât au făcut până acum şi află şi cum pot face asta, spre seară.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, intuitive şi sensibile, dar centrate pe interesele lor. După-amiază, mai ales, vor să facă ceva ce şi-au propus şi îi dau seama că nu au resurse, nu au bani şi trebuie să renunţe, fie fac sacrificii pentru a realiza ceva.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, o zi plină de intuiţie, de sensibilitate. Indiferent care e tema care îi preocupă, îşi ascultă sufletul pentru a merge mai departe. O persoană mai în vârstă din familie îi preocupă.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, atenţie la sănătate, e o zi a discreţiei, poate au nevoie de mai multă profunzime în orice problemă analizează şi, de asemenea, pot să facă nişte schimbări de conduită, să renunţe la ceva ce e toxic pentru ei. Atenţie la comunicare, cuvintele trebuie mai bine cântărite.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii socializează cu plăcere mai ales după-amiază, se pot întâlni spre seară cu prieteni, dar nu sunt congruenţi în opinii şi cheltuiesc cam mult timp, energie sau bani la aceste întâlniri pe care le au.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, autoritate astăzi, mai ales după-amiază, îşi spun cuvântul foarte apăsat, poate că au dreptate, dar în acelaşi timp pot răni pe cineva şi se poartă cam fără mănuşi.

Horoscop 1 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii sunt foarte morali astăzi, mai ales după-amiază şi spre seară. Vorbesc în cunoştinţă de cauză, dar şi din conştiinţă. Primesc veşti bune de la persoane aflate în străinătate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close