Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii trebuie să-şi asume nişte riscuri, Fecioarele renunţă la o activitate

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii trebuie să-şi asume nişte riscuri, Fecioarele renunţă la o activitate

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă în Vărsător, schmbări de destin. Ni se schimbă planurile de viitor, nu este un lucru comod. Unii sunt nevoiţi, alţii abia aşteptau o astfel de manevră. Este o zi complicată, dar care ne testează şi care aduce multă energie.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii trebuie să-şi asume nişte riscuri, Fecioarele renunţă la o activitate
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2022   •   08:33

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Este dificil să le comunice celor din jur o nouă direcţie de destin. Se poate schimba destinul unei relaţii sentimentale sau renunţă la o activitate.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Această schimbare vizează funcţia, rolul lor într-o instituţie sau nişte angajamente pe care şi le-au luat şi de care se descotorosesc acum.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Luna nouă în Vărsător aduce tulburări privind o pistă de viitor. Credeau că au şanse, că efectele vor fi bune, că vor ajunge la nişte câştiguri.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Luna nouă le spune că trebuie să renunţe la nişte câştiguri sau dacă vor să meargă mai departe trebuie să-şi asume nişte riscuri şi nişte pierderi.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, o lună nouă care spune că poate nu toată lumea îi place. O colaborare, un parteneriat nu este atât de grozav pe cât au sperat. 

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Munca li se schimbă, poate renunţă ele la o activitate în favoarea altei activităţi incipiente sau un proiect nu mai funcţionează.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Balanţele au această lună nouă în plan sentimental. Îşi dau seama de adevăratele lor sentimente faţă de cineva. Unele pot renunţa la un hobby sau nu au condiţii să-l dezvolte.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, este o lună nouă ce vizează casa şi căminul. Fie nu reuşesc într-o tranzacţie sau o amână, fie în raporturile de familie, o persoană are dificultăţi şi nu prea ştiu cum să gestioneze situaţia.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, informaţii sau analiză pe care le fac sau rapoarte pe care le primesc, le dă de înţeles că o anumită pistă profesională de activitate nu merge şi trebuie să schimbe strategia.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, banii se schimbă. Poate că li se pare prea obositor sau munca pe care o fac, nereprezentativă. Sunt nevoiţi să înveţe ceva nou pentru a putea avea un viitor.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să se schimbe. Poate nu au atitudinea potrivită, poate privesc lucrurile prea de sus sau nu au încredere în ei. Aşa cum stau acum, nu funcţionează lucrurile şi nu pot merge mai departe.

Horoscop 1 februarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, luna nouă aduce o schimbare. Nu mai considera că trecutul se repetă. Dacă ei au făcut modelările necesare, şi-au schimbat gândirea şi atitudinea, nu are cum să se repete, deci nu au de ce să aibă anxietăţi şi frici.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close