Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Noi orizonturi se deschid la Gemeni, Peştii sunt ajutaţi de astre

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Noi orizonturi se deschid la Gemeni, Peştii sunt ajutaţi de astre

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Este ziua libertății, nimic nu trebuie să ne frâneze și trebuie să facem lucrurile așa cum ne dictează conștiința, sufletul și energia. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Noi orizonturi se deschid la Gemeni, Peştii sunt ajutaţi de astre
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2022   •   08:15

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au chef de distracție sau iau lucrurile ușor și asta e bine pentru că își dau voie să fie mai creativi.

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, evenimente bune de care știu să profite fără să le încurce, deci le lasă să curgă, dar le observă din afară. Primesc vești bune și din familie. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, beneficiile acestei zile sunt date de călătorii și întâlniri. Discuțiile sau evenimentele care au loc le deschid noi orizonturi și primesc o mână de ajutor. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, se rezolvă problemă juridică. Pot vorbi cu șefii și se înțeleg, reușesc să își transmită ideile, sunt destul de ferm, dar le iese. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de călătorii frumoase, invitații frumoase în călătorie, pregătesc niște evenimente care au legătură cu viitorul. De asemenea, au multe speranțe investite. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este bună ziua pentru a lucra la un proiect de perspectivă în echipă și există coeziune și idei noi. Se discută în acest sens. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

La Balanțe, bună înțelegere cu oamenii cu care conlucrează, cu care fac parteneriat. Au și o publicitate bună, pot participa la evenimente sau discursul lor este vizibil și apreciat. Primesc onoruri pentru asta.

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de succes profesional, pot fi felicitați sau ei sunt mândri de ei că le-au ieșit lucrurile și le-au ieșit corect, legal, așa cum trebuie. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, aspectele pot viza o călătorie, o drumeție, o întâlnire frumoasă, o discuție care le încântă sufletul, în tot cazul, stau bine pe relații și imagine publică, întâlniri şi farmec. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este aducătoare de avere, spor în casă, în sensul că nu mai sunt disensiuni, toată lumea gândește cumva la unison, la un obiectiv comun, toată lumea trage în aceeaşi direcţie. Unii dintre nativi primesc o moștenire. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt populari și farmecă prin cunoștințele lor sau au o producție intelectuală de calitate la un discurs frumos, sunt foarte drepţi și foarte morali. 

Horoscop 1 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, muncă astăzi cu bani, sporul este marcat astral, deci dacă sunt mobilizaţi şi se mobilizează au numai beneficii, inclusiv financiar. 

O zi bună pentru toată lumea, pentru că ne dăm voie și lucrăm în stilul nostru, ceea ce e cel mai important.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close