Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 1 iunie 2019. Zodia care trebuie să iasă din spaţiul sumbru în care a nimerit

HOROSCOP 1 iunie 2019. Zodia care trebuie să iasă din spaţiul sumbru în care a nimerit

HOROSCOP 1 iunie 2019. Zodia care trebuie să iasă din spaţiul sumbru în care a nimerit
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    31 Mai 2019   •   18:59

HOROSCOP Berbec. Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să stai acasă pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă uneşte pe toţi laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

HOROSCOP Taur. Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţa negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe tine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

HOROSCOP Gemeni. Priveşte un pic înapoi, cu luni în urmă, pentru că ai primit atunci o informaţie pe care o poţi valorifica abia acum. Te-ai întâlnit cu o persoană care ţi-a promis că te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia să apelezi la ea. E vremea să cauţi prin vechile cărţi de vizită, prin fostele contacte, prin informaţiile stocate în memorie pentru a scoate la iveală exact cheia problemei tale de acum. Foloseşte-o cu încredere, pentru că e un sfat bine documentat de la o persoană cu experienţă de la care iată, ai avut ceva de câştigat sau de învăţat. Totul a avut rost, chiar dacă nu l-ai înţeles la vremea respectivă, ci abia azi.

HOROSCOP Rac. Oamenii nu pot fi întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă cu tine, dar înainte de a-i cataloga drept inamici, gândeşte-te de două ori dacă nu cumva piedicile lor au, totuşi, un rost! S-ar putea să vadă lucrurile din alt unghi decât o faci tu şi să te tragă la mânecă la timp, înainte de a face o greşeală. Oricât de încăpăţânat ai fi, încearcă să asculţi ceea ce îţi spun ceilalţi, mai ales dacă aduc şi argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate, deci nu strică să mai asculţi din când în când şi opiniile altora, chiar dacă sunt complet diferite de cele proprii.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac astrologie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close