Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot avea o zi frumoasă, iar Fecioarele sunt lăudate şi apreciate pentru calităţile lor

Horoscop 1 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot avea o zi frumoasă, iar Fecioarele sunt lăudate şi apreciate pentru calităţile lor

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri, la Antena 3 horoscopul pentru 1 Mai. Ziua aduce şi rost de distracţie, dar şi frustrare că nu avem suficientă libertate şi bani aşa cum ne-am dori. O zi frumoasă, chiar dacă avem bani puţini şi libertatea este limitată, ne putem bucura ea!

Horoscop 1 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot avea o zi frumoasă, iar Fecioarele sunt lăudate şi apreciate pentru calităţile lor
01 Mai 2020   •   10:38

Horoscop. Berbec - Pot avea o zi frumoasă, mai ales pentru că sunt înconjuraţi atât de membri familiei cât şi de prieteni, dar şi ceva distracţie online, fără bani însă.

Horoscop. Taur - Se pare că vor să fie lăsaţi în pace de membri familiie. Ar vrea să aibă familia lângă ei, dar cumva să nu fie deranjaţi prea mult.

Horoscop. Gemeni - Riscă să plece urechea prea mult la zvonuri şi să primească informaţii care îi cam tulbură, deci fără bârfe.

Horoscop. Rac - O zi cu mult spor. Reuşesc să fie harnici şi să rezolve multe lucruri, astfel încât toată lumea din jurul lor să se simtă bine, dar atenţie la zvonuri şi la vorbe care nu le pică bine.

Horoscop. Leu - Sunt năzuroşi, capricioşi, dar pot fi şi într-o formă bună. Vor să fie în centrul atenţiei şi de aceea riscă să intre în conflict cu persoaele cu autoritate.

Horoscop. Fecioară - Au atenţionare privind sănătatea. Veştile pe care le primesc de la distanţă nu sunt foarte bune astăzi. În schimb însă, sunt lăudate şi apreciate pentru calităţile lor.

Horoscop. Balanţă - Foarte sociale, multe informaţii, probabil că încing telefoanele sau fac o petrecere video alături de prieteni.

Horoscop. Scorpion - Vorbim de control astăzi. Vor ca lucrurile să iasa aşa cum le-au planificat, astfel încât să se simtă în siguranţă şi reuşesc.

Horoscop. Săgetător. O zi a comunicării, intră în contact cu foarte multă lume şi asta le dă, mai ales după-amiază, sentimentul că au informat pe toată lumea, că au dirijat pe toată lumea, că au dat şi sfaturi. Se simt foarte bine dacă comunică.

Horoscop. Capricorn - Sunt mai atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, sau la partenerul de viaţă,sau la o persoană importantă. Sunt cu ochii peste gard, ce fac alţii şi cum pot veni în întâmpinarea nevoilor celorlalţi.

Horoscop. Vărsător - Foarte sociali. Ţin cont de părerea altora despre ei şi vor cumva să lase o impresie bună, de aceea nu uită să dea telefoane, să facă urări, sau să spună câte o vorbă bună.

Horoscop. Peşti - Au o zi centrată pe sănătate, sau grijă faţă de alţii, sau poate că vor să facă un dar, un cadou, o atenţie unor persoane care nu s-au simţit prea vizitate în ultima vreme.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close