Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sar în ajutorul cuiva, Capricornii primesc o aprobare

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sar în ajutorul cuiva, Capricornii primesc o aprobare

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O zi de muncă. Nu facem numai ce ne place. Important este să fie util, și nouă și altora, ceea ce realizăm. O zi foarte bună, mai ales pentru a face dovada serviciilor noastre.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sar în ajutorul cuiva, Capricornii primesc o aprobare
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Noi 2021   •   08:50

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, multă muncă. Colaborează bine cu șefii sau ei fac pe șefii. Însă cadrul în care funcționează nu este cel mai favorabil, așa încât își depășesc limitele și reușesc să surmonteze greutățile.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii au creativitate și imaginație. Pot veni cu soluțîi mai puțîn obișnuite. Important e să îi înțeleagă ceilalți și să găsească sprijin, mai ales financiar. Acolo e bătălia mare.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, poate au nevoie mai mult să stea și să se ocupe de treburile lor. Chiar și la serviciu sunt mai discreți, și asta pentru a se concentra mai bine și a rezolva mai multe treburi. Să nu între în conflicte cu cei din jur.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, o zi în care caută niște informațîi, cifre, date sau niște hărții. E foarte important să își găsească informațiile de care au nevoie. Întâlniri importante. Se prezintă bine în față celorlalți.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii discuta mult despre bani, care pot veni dacă mai lasă de la ei, dacă mai modelează muncă, astfel încât să se adapteze la vremurile actuale.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt foarte intuitive. E bine să meargă pe flerul lor, în orice problema, dar mai ales la locul de muncă. Și până la urmă, în a două jumătate a zilei, găsesc soluțiile cele mai bune și apreciate de toată lumea.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele, discreție astăzi. E posibil să afle lucruri despre diverse persoane din jur. Să fie nevoie chiar să consoleze, să țină locul unui coleg. Această calitate, de a sări în ajutor celorlalți, este subliniată.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, sociabili. Întâlnirile sunt frumoase, spumoase, află lucrurile, sunt încurajați, în pot prezintă foarte bine marfa, își pot vinde serviciile. Accentul cade pe propagandă și marketing.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au autoritate, pot lua hotărâri, li se cere sfatul, ca specialiști. Se pricep la ceva și toată lumea vrea să îi consulte.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii reușesc astăzi în discuțiile cu oficialii, prezintă cifre sau argumente credibile, și pot primi o aprobare, un act pe care îl așteptau demult.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători conlucrarea cu un specialist este importantă astăzi. Au nevoie de un meșter, o persoană foarte pricepută la ceva. Și reușesc să obțină un astfel de sprijin.

Horoscop 1 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii se prezintă bine în față celorlalți. Întâlnirile sunt importante, dau bine. Dar este și meritul lor că știu să se pună în lumină și chiar au calități pe care le pot ilustra ușor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close