Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc veşti bune, Balanţele lucrează cu mână de fier

Horoscop 1 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc veşti bune, Balanţele lucrează cu mână de fier

Horoscop 1 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Începutul de zi este mai tensionat pentru că ne grăbim sau nu avem răbdare, vrem lucrurile în viteză, iar unii din cauza aceasta improvizează.

Horoscop 1 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc veşti bune, Balanţele lucrează cu mână de fier
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Sep 2021   •   08:43

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii care fac drumuri să fie atenţi, să respecte regulile şi să nu se grăbească. Şi în comunicarea cu cei din jur, mai mult se aud ei vorbind decât îi ascultă pe ceilalţi. În plus, trebuie să convingă pe cineva să-şi facă treaba.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii sunt grijulii cu banii, mai ales în prima parte a zilei şi tensionaţi că trebuie să cheltuiască, aproape să irosească bani. După-amiaza, devin mai conservatori şi găsesc alte soluţii.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii îşi fac mari speranţe de viitor sau vin cu noi idei. Încă de la început de zi au elan, iar după-amiaza îşi dau seama că nu au resurse pentru ideile sau soluţiile pe care ei le-au găsit şi le mai trebuie ceva ca să poată să le pună în practică.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua e aducătoare de veşti bune, multe lucruri se rezolvă, se pot bucura pentru alţii care îşi rezolvă lucrurile şi în felul acesta ei nu mai trebuie să intervină sau colaborează bine cu diverse persoane.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este marcată de un tonus bun, mai ales la început de zi şi e bine să facă până în prânz lucrurile mai importante, că după-amiaza poate se resimt, au nevoie de odihnă sau nu mai funcţionează aşa de bine.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele sunt şi ele în formă bună mai ales în prima parte a zilei, îşi încep ziua cu multă energie, iar după-amiza devin un pic mai conservatoare, dar pot apela la o cunoştinţă veche, un om pe care se pot baza şi care acum le livreză şi informaţii, şi ajutor.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele încep ziua bine, cu elan şi entuziasm, iar după-amiaza trebuie să lucreze cu energie, forţă, determinare şi cu mână de fier. Totuşi, pot exista supărări cu persoanele care nu respectă nişte reguli.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua aduce tot felul de activităţi birocratice, trebuie să facă ordine în acte, să meargă pe la diverse ghişee. E destul de supărător, dar sunt şi ei foarte insistenţi, aşa că până la urmă îşi obţin drepturile.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii sunt mai preocupaţi de nişte rezerve financiare, îşi fac nişte calcule, cum să pună la păstrare nişte bani, nişte bunuri, cum să-şi conserve averea sau sănătatea.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt foarte preocupaţi, în a doua jumătate a zilei, de cum sunt văzuţi în relaţiile cu ceilalţi, mai ales cu partenerul de viaţă, cum să comunice, ce să comunice, deci îşi fac nişte strategii relaţionale.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii muncesc cu sârg, mai ales dupoă-amiaza, parcă nu prea au chef, sunt cam obosiţi sau nu li se pare că au spor, că slujeşte la ceva ce fac ei. Totuşi, trebuie să tragă.

Horoscop 1 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua este aducătoare de emoţii diverse, mai ales dacă nu ştiu cum să comunice ceva delicat unui persoane la care ţin, fie fac o critică, o observaţie, o mustrare sau un îndemn. Până la urmă, cu tact şi empatie, găsesc soluţii pentru toată lumea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close