Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10-16 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele iau hotărâri bune şi se gândesc mult la viitor, iar Scorpionii sunt preocupaţi de ce crede lumea despre ei

Horoscop 10-16 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele iau hotărâri bune şi se gândesc mult la viitor, iar Scorpionii sunt preocupaţi de ce crede lumea despre ei

Toată săptămâna este vorba despre voinţa personală, lucruri pe care vrem noi cu adevărat gândite, simţite şi decise de noi să le facem. Trebuie să fim atenţi, pentru că de vineri, Mercur retrogradează şi atinge planurile noastre de viitor, speranţa de a împlini anumite obiective pe care ni le punem, aşa că decidem noi, dar trebuie să ne cunoaştem forţele şi să ne bazăm pe calităţile noastre, indiferent de contextele din jur. Avem foarte multe lecţii pe care începem să le învăţăm din această săptămână.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele iau hotărâri bune şi se gândesc mult la viitor, iar Scorpionii sunt preocupaţi de ce crede lumea despre ei
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2022   •   10:22

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Începutul de săptămână vine cu o preocupare legată de reuşită, de bani. Cu alte cuvinte, de rezultate materiale concrete, palpabile şi măsurabile pe care le doresc, aşa că vor fi preocupaţi luni şi marţi, să ajungă la nişte rezultate sau concluzii, mai ales financiare. Negocierile pe care le au cu şefii, superiorii sau cu membri familiei cu care iau decizii foarte importante. Miercuri este o zi tensionată şi asta pentru că nu prea sunt dispuşi să lase de la ei, sau să facă concesii şi nu le place lucrul acesta, să se adapteze, astfel că vineri încearcă să găsească soluţii, iar în weekend trebuie chiar să îşi încarce bateriile, să aibă timp pentru ei de reflectat.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Sunt preocupaţi, mai ales luni şi marţi, să înfunte pe cineva. Cu autorităţile, cu şefii, sau cu partenerul de viaţă pot avea nişte ciocniri. Ei vor într-un fel, ceilalţi vor altfel şi poate li se şi impută că au promis şi că nu au rezolvat. Taurii se apără, aşa că miercuri şi joi sunt multe discuţii şi dezbateri. Pot ajunge la un numitor comun când interesul este comun şi văd un mod de a-şi atinge interesul similar cu ceilalţi, şi atunci pot trage în acelaşi sens, chiar dacă sunt disensiuni. Dacă nu se întâmplă lucrul acesta o vor ţine pe a lor. În weeekend ar fi bine să se sfătuiască cu cineva priceput şi care le poate desluşi actele sau banii.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Începutul acesta de săptămână poate e mai lent. Preferă să fie observator, să nu se implice, să nu se bage. Poate unii se şi ascund şi nu prea vor să facă nişte activităţi dificile care mai mult li se trasează decât şi le aleg ei. Atenţie şi grijă pentru sănătate luni şi marţi. Miercuri şi joi sunt într-o formă mai bună, ies la rampă, spun ce au de spus, pot face călătorii sau pot discuta cu persoane aflate la distanţă care le dau foarte multe date şi informaţii, sau persoane sus în ierarhie informate, pricepute care îi pot desluşi şi descurca. Le oferă date foarte importante. În weekend stau şi se gândesc în continuare la problemele pe care le au de rezolvat şi cele financiare şi profesionale.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Tensiunile de luni şi marţi pot fi legate de surprizele nu prea plăcute pe care le au de la oameni apropiaţi, colaboratori care îi dezamăgesc sau sunt surprinşi de gesturi, de cuvinte, de bârfe sau chiar partenerul de viaţă care face ceva ce Racii nu înţeleg. De aceea, au nevoie mai ales miercuri şi joi, să priceapă mai bine ce se întâmplă cu oamenii din preajma lor, de ce nu răspund la chemările lor într-un mod benefic. Duminică vor anunţa pe toată lumea concluziile pe care le-au tras. 

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Începutul de săptămână este tensionat pentru că au multe sarcini, nu prea se consultă cu nimeni şi fac lucrurile aşa cum consideră ei. Nu sunt mulţumiţi de ordinele pe care le primesc sau de direcţia pe care au luat-o lucrurile, sau ce decid superiorii şi îşi asumă pe mâna lor nişte acţiuni. Miercuri şi joi trebuie să dea foarte multe explicaţii, dar, se pare că acţiunile lor sunt foarte populare, au susţinători şi în felul acesta poate că întorc lucrurile sorţii de partea lor şi, până la urmă şi superiorii spun da, e mai bine aşa. În weekend au nevoie să îşi încarce bateriile, departe de lumea dezlănţuită.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Luni şi marţi sunt preocupate să ajungă la nişte cifre, date, sau să înţeleagă ce se întâmplă, să pună cap la cap nişte informaţii, mai ales din zona profesională. Sunt schimbări, trebuie să se adapteze, să vină cu soluţii ingenioase şi au de lucru. Miercuri şi joi sunt într-o formă mult mai bună. În continuare agitaţie mentală şi preocupate să nu le scape pepenii din mână sau să nu jongleze cu multe portocale. Mintea le merge foarte bine şi pot lua nişte hotărâri foarte bune. Anunţă noi proiecte şefilor lor. Sunt într-o formă foarte bună şi duminică. Se gândesc mult la viitor şi la ce au de făcut şi se pot întâlni cu prietenii.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Începutul de săptămână este tensionat, discuţii conjugale sau familiale. Sunt lucruri de reparat, de rezolvat, ordine în casă pe care vor să o discute, să o impună, să distribuie sarcini şi poate că nu se leagă lucrurile sau nu sunt foarte dispuse persoanele să coopereze. Miercuri şi joi găsesc un alt ton, un alt limbaj şi s-ar putea să ajungă mai uşor la urechile celorlalţi. O călătorie poate ajuta persoanele să se destindă şi să poată comunica mult mai bine. În weekend, tot felul de treburi gospodăreşti care le face bine cumva, pentru că ştiu că îşi ordonează viaţa.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Preocupările de luni şi de marţi sunt legate de interesele afacerilor lor. Sunt preocupaţi de ce zice lumea, cum îi vede lumea, cum ar putea să facă să ajungă la lume, să se prezinte mai bine, să fie mai populari cât să aibă un impact mai mare. Discuţiile în familie nu sunt foarte fructuoase, oamenii au păreri diferite despre ce este important de rezolvat acum. Poate un pic mai bune sunt zilele de miercuri şi joi, pentru că oamenii sunt dispuşi să lase de la ei, să negocieze, sau sunt mai diplomaţi în felul în care îşi exprimă ideile. Preocupări financiare la mijloc de săptămână. În weekend le-ar face bine să se aerisească, fie să revadă locurile natale, o persoană dragă din copilărie cu care pot vorbi deschizându-şi sufletul, fie pur şi simplu o excursie.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Grijă pentru sănătate luni şi marţi. Grijă şi pentru muncă. Nu e o bună consfătuire cu cei din jur. Au tot felul de idei, rezolvă lucrurile după cum le sună lor bine. Pot găsi soluţii financiare foarte inteligente, strecurându-se prin hăţişul juridic şi administrativ, dar nu comunică foarte bine cu ceilalţi. Găsesc soluţii inclusiv dacă au făcut o greşeală. Pentru joi se anunţă o tensiune în relaţiile cu o persoană foarte apropiată. Sunt nemulţumiţi de felul în care sunt trataţi sau de comportamentul celorlalţi. În weekend au nevoie să stea un pic şi să reflecteze la cauze. 

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Luni şi marţi sunt într-o formă bună, au energie bună. Poate cheltuiesc, asta de dragul lor îşi cumpără ceva, se premiază cumva. E cam devreme pentru asta, dar se pare că aşa simt. Au o stare de spirit foarte bună. Oricum, trebuie să fie atenţi la bani luni şi marţi. Miercuri şi joi sunt foarte eficienţi la locul de muncă. Muncesc mult, colaborează bine şi au multe activităţi de făcut. Ştiu să delege şi chiar învaţă pe alţii să îşi rezolve bine lucrurile. În weekend, cu partenerul.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Au început de săptămână mai lent, mai anevoios. E important să aibă o agendă bine făcută. Sunt preocupaţi de cineva din casă care vine cu nişte surprize, le schimbă planurile pentru că trebuie să onoreze şi alte obligaţii. Miercuri şi joi sunt creativi, ingenioşi, au nişte libertăţi, mai multă recreaţie, sau tratează mai puţin dramatic nişte lucruri care nu le ies sau care nu le fac bine. Cheltuie pentru ei. În weekend, muncă.

Horoscop 10-16 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Luni şi marţi sunt zile de informare, primesc tot felul de informaţii. Nu le convine tot ce aud, poate că se produc nişte indiscreţii şi sunt suprinşi. Nu credeau că o persoană poate face lucruri şi se povestesc nişte acţiuni. Ei trebuie să fie atenţi să nu producă şi ei la rândul lor indiscreţii, să transmită mai departe. Peştii stau semnul veştilor la începutul de săptămână. Miercuri şi joi îşi fac calcule, cum se poziţionează mai bine, la muncă sau în relaţiile apropiate faţă de o situaţie, o conjuctură neplăcută care s-a creat. În weekend sunt într-o mare formă şi au chef de tot felul de activităţi plăcute şi de pasiuni. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close