Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi a călătoriilor și a distracțiilor

Horoscop 10 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi a călătoriilor și a distracțiilor

Horoscop 10 februarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi a călătoriilor și a distracțiilor
10 Feb 2018   •   07:19

Aspectele sunt frumoase, ziua este însorită. Luna este în Săgetător, semn că avem chef de deplasări. Nu ieșim din oraș, dar măcar mergem într-un loc în care nu am mai fost.

Berbeci: Aspecte de călătorie sau măcar contactul cu o persoană care este la mare distanță și o aduceți aproape măcar printr-o conversație sufletească.

Taur: Cheful de călătorie poate avea legătură și cu banii. Faceți calcule merită sau nu merită sau ce urmează să se întâmple acolo unde ajung.

Gemeni: O întâlnire spectaculoasă, care poate să vă scoată din casă și să vă ducă în locuri neobișnuite. Discuții filosofice și intelectuale.

Rac: S-ar putea să fie nevoiți să facă un drum pentru a ajuta pe cineva, pentru a descurca pe cineva sau a-l duce undeva.

Leu: Chef de joacă, chef de distracție și de flirt. O zi foarte frumoasă, așa că nu ar trebui să stea singuri, ci să o petreacă alături de prieteni,

Fecioară: Își încarcă bateriile cu mare drag acasă. Ei călătoresc cu mintea sau vine un musafir acasă, dar atmosfera este frumoasă.

Balanță: Și ele au chef de distracție la drum sau măcar în oraș, dar în locuri speciale pe unde nu au mai fost.

Scorpion: Este vorba astăzi de ceva cheltuială, dar cu foarte mult drag pentru partenerul de viață.

Săgetător: Bani astăzi mai cu zgârcenie undeva în a doua jumătate a zilei, distracția este mai economă.

Capricorn: Le mai vine inima în loc, își revin în a doua parte a zilei, au fost cam melancolici în zilele trecute, așa că au un tonus foarte bun spre seară.

Vărsător: Distracție, mai ales dimineață. Este soare după care se retrag, poate au nevoie să reflecteze la o problemă. Se recomandă o seară liniștită.

Pești: Au multe lucruri de rezolvat astăzi, sunt destul de agitați însă le-ar prinde bine să vorbească cu un prieten cu experiență de viață pentru că primesc un sfat extraordinar sau o veste.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close