Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac slalom printre reguli și norme, Balanțele au grijă de sănătate

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac slalom printre reguli și norme, Balanțele au grijă de sănătate

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Foarte voluntari și poate chiar năzuroși. Vrem să facem lucrurile în propriul stil și ne deranjează dacă alții ne dau ordine. O zi destul de supărătoare, dar să avem răbdare pentru că vor fi și aspecte mult mai bune.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac slalom printre reguli și norme, Balanțele au grijă de sănătate
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2022   •   08:43

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, mai ales în prima pate a zilei, sunt ușor de iritat. Nu se înțeleg bine cu șefii sau persoanele care îi calcă pe bătături. După amiază, griji financiare.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, preferă să se eschiveze, mai ales dacă primesc sarcini care nu le plac sau nu înțeleg rostul unor ordine. După amiază pot și riposta

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, nu prea sunt de ajutor prietenii, pot fi un pic dezamăgiți. Pe de altă parte, ceva nerezolvat sau o factură neachitată vine din urmă și trebuie să corecteze ceva scăpat.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, tensiuni privind tot felul de obligații și sarcini. Unele se justifică, dar altele nu. Este un mare efort să își facă agenda pentru astăzi. După amiază o mică dezamăgire din partea unui prieten sau nu pot ajunge acolo unde își propun și refuză o invitație plăcută.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, în prima partă e zilei tot felul de informații. Poate au de lucrat și cu autoritățile sau trebuie să ajungă și la niște birouri. Destul de sâcâitoare aceste drumuri Și la finalul zilei își dau seama că nu prea au bifat ce și-au propus. Trebuie să găsească alte soluții.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele sunt și ele sâcâite astăzi de tot felul de sarcini și obligații. Trebuie să facă slalom printre reguli și norme, care nu toate li se par foarte logice.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele au grijă pentru sănătate, se simt un pic păgubite din cauza unor persoane cu care nu colaborează foarte bine. Și se simt lipsite de ceva: de atenție, grijă sau bani.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, calcă pe vârfuri pentru că nu vor să supere o persoană care este un pic dificilă, dar au nevoie de această persoană și asta e foarte obositor.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, la locul de muncă sunt tot felul de discuții, mai ales după amiază. Vin niște surprize și trebuie să găsească soluții, să integreze, să se sfătuiască. Când ziceau că închid biroul, atunci mai au de lucru.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua poate aduce neliniști de tot felul, surprize mai ales emoționale. Nu le pică bine ceva. Mai ales după amiază. Și s-ar putea să dreagă lucrurile doar dacă privesc dintr-o perspectiva afectivă, emoțională, cauzele, și își deschid sufletul.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua este plină de tensiuni, mai ales după amiază, în familie. Din cauza discuțiilor cu partenerul de viață sau cu cineva foarte important pentru ei. Se simt neînțeleși. Dar poate nici ei nu explică foarte bine ce vor.

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, drumuri dificile. Atenție cei care șofează sau care fac deplasări. Tot felul de vorbe pe care le aud. Și ceva probleme pot exista cu actele.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close