Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii suferă o dezamăgire, Leii află că au fost minţiţi

Horoscop 10 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii suferă o dezamăgire, Leii află că au fost minţiţi

Vineri, 10 iulie, este zi cu revelaţii, astfel că, dacă ne batem capul cu o problemă, este foarte posibil să intuim rezultatul. Este o zi delicată, pentru că trebuie să ne ascultăm sufletul şi, dacă nu suntem obişnuiţi, atunci e momentul să o facem. Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat vineri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 10 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii suferă o dezamăgire, Leii află că au fost minţiţi
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    10 Iul 2020   •   08:10

Berbec - este una din acele zile în care glasul inimii e cel care punctează un adevăr altfel ascuns sau mai discret.

Taur - ziua aduce răspunsuri bune sau împăcare în urma unor discuţii cu un prieten sau cu o persoană importantă din anturajul lor.

Gemeni - o zi aducătoare de bani, dar aceştia se negociază, sunt invârtiţi şi prin hârtii, dar şi prin şedinţe şi discuţii şi cumva reuşesc să convingă un superior să fie de partea lor.

Rac - ziua poate aduce o mică dezamăgire sau descoperă un secret, dar îl pun într-o cheie potrivită. Toleranţa şi tactul lor sunt cele care îi ajută să depăşească această stare.

Leu - o zi care vizează relaţia cu prietenii, pot fi surprinşi de faptul că cineva a fost nesincer şi la această nesinceritate nu răspund cu violenţă, ci cu înţelegere şi cu tact.

Fecioară - au o optică foarte diferită, iau apărarea celor necăjiţi sau celor care nu sunt înţeleşi sau nu sunt apreciaţi şi acest lucru le face foarte populare.

Balanţă - o zi cu multă muncă, mai ales pentru a ajuta pe cineva sau pentru a corecta o situaţie care nu s-a rezolvat deplin.

Scorpion - sunt imaginativi, au nevoie de o mică vacanţă sau îşi fac o mică plăcere ori au tendinţa de a trişa. Mai ales dacă au o interdicţie, sunt tentaţi să treacă peste ea.

Săgetător - au o atmosferă foarte bună în casă, în cămin, pot bifa şi o rezolvare de sănătate a lor sau a cuiva de care se ocupă.

Capricorn - sunt pe drum sau cu gândul la un drum, în tot cazul îşi fac planuri ce vizează activităţile din afara spaţiului lor imediat. Pot, de asemenea, să primească musafiri astăzi.

Vărsător - au un succes financiar sau rezolvă o treabă în urma căreia vor veni bani. În tot cazul, se mobilizează foarte bine pentru muncă şi au rezultate minunate.

Peşti - sunt inpsiraţi, e bine să se lase ghidaţi de suflet, de intuiţie, să facă lucruri îndemnaţi de imaginaţie şi de stările lor sufleteşti, pentru că le iese foarte bine ce şi-au propus să facă. Relaţia cu copiii este foarte bună.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close