Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii schimbă radical planurile de viitor, e Lună Nouă şi Mercur retrograd, iar Vărsătorii ies dintr-un blocaj

Horoscop 10 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii schimbă radical planurile de viitor, e Lună Nouă şi Mercur retrograd, iar Vărsătorii ies dintr-un blocaj

Horoscop 10 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este Lună Nouă în Gemeni, planurile noastre iau un nou start sau chiar avem puterea să o luăm pe o nouă direcţie. Este şi Mercur retrograd, aşa încât planurile de viitor se pot schimba radical astăzi.

Horoscop 10 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii schimbă radical planurile de viitor, e Lună Nouă şi Mercur retrograd, iar Vărsătorii ies dintr-un blocaj
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2021   •   08:46

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, o zi foarte bună pentru planuri de viitor, poate altele decât cele de până acum sau nuanţate, modelate.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii au succes financiar printr-un proiect de anvergură, poate chiar superiorii le propun o funcţie sau un proiect foarte important. În tot cazul, ies bani din asta.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, maturitate în alegerile pe care le fac, au cântărit foarte bine zilele trecute şi sunt hotărâţi să ia o decizie foarte mare, una pe care ar fi trebuit să o ia demult. De fapt, este un fel de reparaţie, poziţia lor faţă de cineva se schimbă.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii ajută pe cineva sau se lasă ajutaţi de cineva, în tot cazul ziua e subliniată de sprijin, ajutor, consiliere şi, în unele cazuri, ei sunt cei care ajută, în alte cazuri, pentru unii Raci, sunt ei cei care primesc ajutorul.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este marcată de o nouă viziune de viitor sau o nouă abordare a unui proiect care schimbă felul în care se va desfăşura în viitor. Bună colaborare cu o colectivitate mai mare.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, autoritate şi responsabilitate astăzi, este o Lună Nouă care poate să le pună în altă lumină la locul de muncă sau în lucrurile pe care le au de făcut, responsabilităţi mari şi prestigiu.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, adevăr şi dreptate subliniate azi de Luna Nouă, văd lucrurile în altă cheie, în altă lumină, dacă au greşit recunosc, dacă au mers pe o linie a adevărului, atunci li se dă dreptate şi sunt confirmate.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, Luna Nouă marchează o altă modalitate de rezolvare a unor probleme care le ating banii, aşa că abordează cu totul altfel lucrurile, abandonează vechea gândire şi pun problema altfel, iar asta poate fi salvator şi pentru ei, şi pentru echipa lor.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au multe dezbateri cu o persoană apropiată, e posibil să discute despre lucruri din trecutul lor, foarte vechi, dar care acum s-au reactivat şi e bine să asculte mai mult opinia celuilalt.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii muncesc de zor şi mai ales alături de persoane tinere. Dacă îşi schimbă optica vizavi de echipă şi de oameni, de modul în care trebuie să lucreze, atunci vor ajunge mai repede la spor şi la coeziune în echipă.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, imaginaţie şi creativitate, un nou proiect, o nouă idee care poate să-i scoată dintr-un blocaj sau pur şi simplu poate să-i ajute să lucreze mai cu spor şi mai cu drag.

Horoscop 10 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, Luna Nouă aduce o nouă aşezare în interiorul lor, convingerea că pot aşeza lucrurile, deci psihic stau mai bine în raport cu lucrurile pe care le au de făcut şi pot îndrăzni să-şi întindă aripile.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Val de aer tropical în România. Unde vor fi peste 30 de grade
x close