Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 mai 2022. Taurii se îndrăgostesc, Peştii se bucură de atenţia partenerului

Horoscop 10 mai 2022. Taurii se îndrăgostesc, Peştii se bucură de atenţia partenerului

Horoscop 10 mai 2022. Nativii din zodia Berbec sunt pesimişti şi îşi strică relaţiile cu cei din jur, în timp ce Leii fac cumpărături până îşi golesc buzunarele.

Horoscop 10 mai 2022. Taurii se îndrăgostesc, Peştii se bucură de atenţia partenerului
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2022   •   15:00

Horoscop 10 mai 2022 pentru Berbec

Ar trebui să evitați gânduri negative, deoarece acestea nu fac altceva decât să vă mănânce din energie. Problemele financiare îți distrug capacitatea de a gândi constructiv. Fii atent la prieteni. Va fi o zi uimitoare în viața ta amoroasă. Se pare că sunteți pe cont propriu pentru o perioadă - colegii/ asociații vă pot veni în ajutor - dar nu vă vor putea oferi prea mult ajutor. Faceți schimbări care v-ar putea îmbunătăți aspectul fizic.

Horoscop 10 mai 2022 pentru Taur

Nu-ți băga nasul în treburile partenerului, deoarece i-ar provoca furia. Este mai bine să te ocupi de treaba ta. O nouă afacere financiară va fi finalizată și o sumă importantă de bani va intra în contul tău. Vizitați o rudă care nu se simte foarte bine. Astăzi dragostea înflorește. Te vei îndrăgosti din nou de partenerul dumneavoastră.

Horoscop 10 mai 2022 pentru Gemeni

Planificați o cină plăcută pentru a uita de o zi nu tocmai bună. Lucrările casnice nerezolvate la timp vă vor ocupa o parte din timp. Nu lăsați mândria să intervină în calea luării deciziilor - ascultați ce au de spus subalternii. Cei care locuiesc departe de casă ar prefera să-și petreacă timpul liber într-un parc.

Horoscop 10 mai 2022 pentru Rac

Starea ta financiară nu pare să fie favorabilă astăzi, motiv pentru care îți va fi greu să economisești bani. Asigurați-vă că aveți aprobarea tuturor înainte de a face modificări în mediul dvs. de acasă. O zi emoționantă când primești cadouri/cadouri de la iubitul tău. În a doua parte a zilei, veţi fi deschis unor idei noi. 

Horoscop 10 mai 2022 pentru Leu

Amintiți-vă că o minte sănătoasă rămâne întotdeauna într-un corp sănătos. Va trebui să cheltuiți o mulțime de bani astăzi. Acest lucru vă poate afecta negativ situația financiară. Cineva cu care locuiești va fi enervat dacă ți-ai ignorat îndatoririle casnice. 

Horoscop 10 mai 2022 pentru Fecioară

Astăzi, veţi primi o veste foarte bună. Probabil un membru al familiei şi-a mărit familia. Este posibil ca astăzi să aveţi de îndeplinit mai multe responsabilităţi la locul de muncă. Pentru cei care sunt într-o relaţie, se pare că astrele se aşează în favoarea dumneavoastră. Se aud clopote de nuntă.

Horoscop 10 mai 2022 pentru Balanţă

Planetele favorabile vă vor aduce o mulțime de motive pentru a vă simți mulțumit astăzi. S-ar putea să fii stresat din cauza stării de sănătate a partenerului tău. Aveţi noroc în câştigarea unei sume importante de bani. În a doua parte a zilei, vă veţi simţi nostalgici. 

Horoscop 10 mai 2022 pentru Scorpion

Vei fi fericit pe măsură ce oamenii din jurul tău oferă sprijin. Un vechi prieten vă poate cere ajutor financiar astăzi. Moment bun pentru a intra într-o alianță matrimonială. Cineva s-ar putea să intervină astăzi între tine şi partener. Ar trebui să depuneți toate eforturile pentru a obține o recompensă excelentă astăzi. 

Horoscop 10 mai 2022 pentru Săgetător

Nu-ți pierde timpul criticându-i pe alții, deoarece îți poate afecta sănătatea. Obligațiile familiale necesită o atenție imediată. Neglijența din partea ta s-ar putea dovedi costisitoare. Vă puteți însenina viața amoroasă vizitând un loc din natură. 

Horoscop 10 mai 2022 pentru Capricorn

Astăzi, veţi implicat într-o ceartă. Procedând astfel, îți vei strica starea de spirit și îți vei pierde timpul prețios. Partenerul te va face astăzi să realizezi că raiul este pe pământ. Sănătatea rămâne bună. Oameni importanți vor fi gata să finanțeze orice le propuneţi pentru o afacere .Încercaţi să profitaţi de timpul pe care îl aveţi liber.

Horoscop 10 mai 2022 pentru Vărsător

Evitaţi să vă arătaţi coarnele în relaţie. Familia ta va împărtăși multe probleme cu tine astăzi, dar vei rămâne ocupat în propria ta lume și vei face ceva care îți place în timpul liber. Partenerul tău s-ar putea să îți afecteze puțin reputația astăzi.

Horoscop 10 mai 2022 pentru Peşti

Planificați ceva special pentru seară și încercați să o faceți cât mai romantic posibil. Cei care au legătură cu arta și teatrul vor găsi mai multe oportunități pentru a oferi tot ce au mai bun creativ. Ascultă sfaturile date de ceilalți - dacă chiar vrei să fii apreciat astăzi. Dacă tânjeai după dragostea partenerului dumneavoastră, ziua de azi va fi una specială.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close