Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii o iau de la capăt, Leii găsesc "pilonul" de aur

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii o iau de la capăt, Leii găsesc "pilonul" de aur

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Muncă şi rezultate bune, învăţăm din greşeli şi dovedim că avem inteligenţă practică.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii o iau de la capăt, Leii găsesc "pilonul" de aur
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Mai 2022   •   08:58

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii stau foarte bine, dacă sunt mobilizaţi să fie hărnicuţi şi pot colabora bine cu persoane pe care le conving, le lămuresc sau le motivează să-şi facă treaba.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, ziua este aducătoare de încredere şi inspiraţie, au încredere în forţele proprii şi sunt inspiraţi să o ia de la capăt, chiar dacă ceva nu a funcţionat.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, este o zi care aduce înţelepciune, dacă au răbdare să se aplece asupra problemelor şi să nu se grăbească să tragă concluzii ori să dea răspunsuri.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, beneficiile acestei zile sunt legate mai ales de înţelepciunea cu care cântăresc adevărul şi minciuna şi ştiu să le separe, aşa încât se lămuresc şi cu persoanele, şi cu situaţiile.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, bani astăzi sau ştiu cum să evite pierderi sau chiar să câştige bani, aşa că simţul practic şi flerul în afaceri le spune acestor nativi unde este pilonul de aur.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele au intuiţie, iar asta le ajută să citească foarte bine persoanele şi contextele, să se adapteze la ele, cum să pună problema, cum să ia o anumită persoană pentru a fi încurajate sau pentru a li se da un răspuns pozitiv.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua aduce intuiţie ori poate nevoia de a reflecta la o problemă, de a nu da un răspuns imediat sau de a nu accepta o propunere imediat şi e foarte bine aşa.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, socializare, cooperare, idei profesionale care sunt schimbate cu multă efervescenţă, de aceea îşi pot lua multă inspiraţie de la alţii astăzi în ce vor să facă.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o zi aducătoare de sarcini împlinite sau de experienţă recunoscută de ceilalţi. În tot cazul, oamenii au nevoie de ce ştiu ei să facă mai bine.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii pot dezlega azi nişte enigme profesionale, învaţă să lucreze cu alte unelte sau primesc avize, aprobări care le permit să lucreze mai departe acolo unde sunt angajaţi.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de astăzi aduce bune cooperări, discuţii cu persoane pricepute pe care le pot aduce alături de ele pentru a rezolva probleme, unii doar de casă, alţii profesionale.

Horoscop 10 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, ziua bună se cunoaşte mai ales de la prima întâlnire. Au astăzi parte de tovărăşii şi de persoane care ştiu să aprecieze calităţile lor, dar şi să stimuleze talentele lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close