Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii amână ce au de făcut, Peştii au grijă de sănătate

Horoscop 10 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii amână ce au de făcut, Peştii au grijă de sănătate

Horoscop 10 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Locul nostru în anturaj este renegociat astăzi, unii consideră că nu mai trebuie să se afle în grupul de prieteni, alţii sunt excluşi.

Horoscop 10 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii amână ce au de făcut, Peştii au grijă de sănătate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2021   •   09:00

Horoscop 10 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o zi foarte tensionată, mai ales dacă ştiu că au ajutat şi nu li răspunde cu aceeaşi monedă. De aceea, apar dezamăgiri din partea unui prieten.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, dezamăgirea poate fi legată de un şef, autorităţi sau o persoană înaltă cu care au colaborat până acum. În tot cazul, se lovesc de nişte frâne în sistem.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, adevărurile lor nu sunt şi adevărurile celorlaţi, ba chiar punctul lor de vedere nu este înţeles. Ba chiar au sentimentul că în jurul lor, oamenii sunt imorali.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, tensiunile pot fi legate de nişte investiţii care nu se întorc acum, fie consideră că au pierdut banii, fie au învestit încredere în persoane care nu merită.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, tensiunile sunt legate de propria lor persoană de la care au aşteptat prea mult, dar poate nu şi-au apreciat bine capacităţile, resursele, puterea sau sănătatea şi trebuie să le regândească şi să le calculeze.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, apar nişte solicitări la locul de muncă sau schimbări care nu le pică bine sau nu le fac faţă sau îşi dau seama că locul lor nu mai este acolo sau că le displace ceva.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, tensiunile ţin de sfera emoţională, sentimentală, de aceea relaţia cu copilul sau cu partenerul de viaţă este un pic şifonată astăzi şi au sentimentul că nu au suficientă libertate de expresie şi că uneori poate trebuie să mai dea şi milităria jos din pod.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

La Scorpioni, tensiunile vizează viaţa personală, dar şi starea de bine şi au nevoie să înţeleagă mai bine contextul familial şi conjugal pentru a se putea adapta.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, drumuri dificile, poate unele nu se fac, altele care se fac nu le pică prea bine, nici intâlnirile, nici drumurile ca atare, iar pe hârtii primesc nişte veşti nu prea bune. Dar poate sunt prinşi şi un pic pe picior greşit, pentru că nu ştiu nişte lucruri.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, nevoi financiare astăzi, e nevoie să cheltuiască nişte bani, dar nu pentru ei, ci pentru alte persoane, şi au sentimentul că e pentru ceva facil, nu foarte serios.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt şi ei tensionaţi, pentru că au sentimentul că nu sunt pregătiţi pentru o provocare, o sarcină sau o obligaţie pe care o au şi nici nu se pot pune în dispoziţie să facă acele lucruri, aşa că mai bine amână.

Horoscop 10 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii sunt grijulii cu sănătatea, şi a alor, dar şi acelor din jur. În plus e posibil să nu primească nişte veşti bune sau să trebuiască să-şi facă nişte analize.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close