Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 10 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se distrează pe cinste, Capricornii cer un sfat

HOROSCOP 10 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se distrează pe cinste, Capricornii cer un sfat

HOROSCOP 10 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se distrează pe cinste, Capricornii cer un sfat
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
10 Oct 2019   •   10:36

HOROSCOP. Delicatețe, tandrețe, ieratre, duioșie și consolare. Trebuie să avem grijă de cei din jur. 

HOROSCOP BERBEC . Au una din acele zile în care nu trebue să intre în conflict. Trebuie să fie duhul bândeții și să înțeleagă pe toată lumea. 

HOROSCOP TAUR. Unii se distrează pe cinste, alții asculă jelaniile unui amic. Important este că au fost identificați ca persoana de putere care poate ajuta.

HOROSCOP GEMENI. Ziua poate aduce conștiință colectiivă. Le pasă de ceilalți dar altora le pasă mai mult de lege deci să fie atenți și sub aspect juritic nu doar moral.

HOROSCOP RAC. Ori planuri de vacanță sau planuri de plecare într-o călătorie, ori vești de la cineva de departe și se aranjează o întâlnire. Unii raci primesc vești bune de la autorități. 

HOROSCOP LEU. Banii nu vin neapărat acum, nu sunt în palma lor, poate nu sunt nici ai lor. Pot veni din altă parte, fie un împrumut, fie partenerul de viață sau un colaborator vine cu o mărgică.

HOROSCOP FECIOARĂ. Astăzi au parte de socialbilitate. O zi foarte frumoasă pentru că le sublinează niște calități foarte delicate sufletește. Oamneii îi apreciază pentru cât sunt de buni și înțelepți. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Muncă multă și trebuie să lucreze în cooperare, unele activități trebuie delegate. Alte activități însă au nevoie de colaborare și trebuie să convingă pe cineva să fie în barca lor. 

HOROSCOP SCORPION. Sunt intuitivi, și au o dispoziție foarte bună sufletească atât în dragoste cât și la muncă pentru că lucrurile s-ar putea să o ia pe o pantă ascendentă. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Ziua poate să aducă multe activități mai ales în cămin și în familie. Trebuie să ajute și să consoleze. 

HOROSCOP CAPRICORN. Vizite, discuții, contacte diverse. Ascultă multe lucruri. Cei care au probleme ar fi bine să ceară un sfat, pentru că primesc un sfat competent și la timp. Lămuresc multe lucruri. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Astăzi vor avea parte de bani, poate nu în mână dar sigur fac ceva cu derulare pe termen lung și vin sume mari de bani, fără efort.

HOROSCOP PEȘTI. Pot avea momente în care nu au încredere în ei dar tot în această zi pot avea momente în care sunt foarte mândri de ei. Trebuie să se pună în contact cu harurile lor, cu darurile naturale. Au un depozit de aur pe care trebuie să și-l descopere. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close