Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o zi importantă, iar Scorpionii obțin bani

Horoscop 10 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o zi importantă, iar Scorpionii obțin bani

O zi care ne poate schimba un pic destinul, ne ajută să ne adaptăm astfel încât să ne îmbunătățim traiectoria de viață. O zi care ne cere să fim adaptabili.

Horoscop 10 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o zi importantă, iar Scorpionii obțin bani
Sursa foto: Antena3
de Diana Dragotescu    |    10 Sep 2020   •   09:05

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - pot avea o dispoziție mai ciudată în ochii celorlalți, în sensul că se pot răzgândi sau își nuanțează foarte mult opțiunea și iau alte decizi. 

HOROSCOP TAUR - în legătură cu banii au tot felul de idei, surprind o oportunitate dar își dau seama că pentru a pune mâna pe ea trebuie să se adapteze și să fie mai elastici când e vorba de bani și felul în care îi obțin. 

HOROSCOP GEMENI - o zi importantă și au curajul de a spune adevărul în față sau de a își schimba traiectoria astfel încât să riște mai puțin. Unii chiar renunță la ceea ce și-au propus. 

HOROSCOP RAC - au și ei o zi importantă astăzi, mai ales dacă înțeleg sau analizază o trebă pe care o au de făcut și își dau seama că e inutilă. 

HOROSCOP LEU - o zi care aduce o luare de poziție față de un prieten sau o persoană, care își povestește un necaz sau o situație de viață și punctuează foarte bine și foarte inteligent, dar riscă să piardă un prieten. 

HOROSCOP FECIOARĂ - ziua aduce o decizie importantă sau vin cu o sugestie de la înălțimea experienței lor și nu se lasă intimidați de autorități sau de alte persoane care vor să se impună. 

HOROSCOP BALANȚĂ - zi aducătoare de examene importante, la nivel spiritual și moral. O replică, un gest, pe care cineva îl face și care le surprinde, le dă de gândit. 

HOROSCOP SCOPRION - pot obține bani sau un avantaj pe cale mai ușoară, prin capacitatea lor de a convinge.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - discuții cu persoane diverse, întâlnirile sunt frumoase și pot să își facă un prieten sau să convingă pe cineva că au greșit.

HOROSCOP CAPRICORN - muncesc de zor, au rezultate foarte bune. Se pot mobiliza în ultima clipă. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - au dispoziție de joacă, chef să se distreze, să ia lucrurile foarte ușor astăzi. 

HOROSCOP PEȘTI - zi care aduce o schimbare, dacă erau intiimidați, acționează. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close