Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii lasă mult de la ei, Scorpionii găsesc soluții inedite

Horoscop 10 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii lasă mult de la ei, Scorpionii găsesc soluții inedite

Horoscop 10 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu.Testul acestei zile este să găsim starea de flux. Cu alte cuvinte, să curgem cu fenomenele și situațiile vieții. Să ne cramponăm și să ne opunem mai puțin, ca să le înțelegem mai bine. O zi care ne cere să ne deschidem sufletul, să fim mai duioși, mai tandri. Să vedem ce se întâmplă dacă observăm viața.

Horoscop 10 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Racii lasă mult de la ei, Scorpionii găsesc soluții inedite
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    10 Sep 2021   •   08:51

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au suficientă empatie să se pună în locul celuilalt. Mai ales pentru a vedea ezitările, fricile altei persoane, sau cum să o consoleze.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii și ei în relațiile personale, cu prietenii sau cu persoană iubita, e bine să fie un pic mai atenți la lucrurile nerostite și la gesturile subtile. Să își traducă mai bine ce vor ceilalți.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, la locul de muncă poate că sunt nevoiți să aibă mai mult tact, înțelegere și chiar iertare, toleranță, pentru cineva care le-a greșit sau nu își face treaba.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii, în relațiile de dragoste sau cu copiii, trebuie să lase mult de la ei, sunt nevoiți. Sau să amâne niște discuții complicate, deși sunt cu ochiul pe acele persoane, pentru a găsi momente mai bune, când celălalt își deschide inima.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii au și ei astăzi o zi un pic dificilă. Poate cel mai bine e să se ocupe de ei și să-și creeze un cadru un pic mai atmosferic și să nu facă lucruri foarte dificile.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, pot fi discuții obositoare cu cineva, fie pisălog, fie discuții care obosesc, disconforteaza, le dau emoții. Mai bine nu. Decât să spună cuvinte toxice, sau să asculte, mai bine amână.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, banii sunt astăzi vizați, care merg pentru a umple un gol, a repara o pagubă sau către cineva care are nevoie.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii au și ei o stare foarte specială. Foarte bună intuiție pentru a avea ansamblul. Fără să se implice emoțional, că să vadă alte soluții pe care nimeni nu le-a găsit până acum.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua poate aduce un pic de melancolie, nostalgie, unii regretă niște lucruri pe care nu le-au făcut. Însă este o zi bună pentru a aduce niște persoane în inima lor și măcar față de ei să-și ceară iertare sau să rezolve lucrurile cumva.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii au și ei o stare mai melancolică, mai ales dacă deapănă amintiri chiar vesele, dar cu un prieten cu care nu s-au mai văzut. Pot merge în locuri încărcate de nostalgii pentru ei.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii au o zi bună, dacă lucrează sub inspirație și nu sub presiune, agenda, planificări. Pot creea o viziune a unui alt mod de a duce lucrurile mai departe.

Horoscop 10 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești ziua poate aduce vești bune, de departe, din ierarhie de sus de tot. Niște vești, informații foarte bune. Sau cu persoane cu care n-au mai vorbit demult și cu care se relaționează acum. Invitație într-o călătorie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close