Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt autoritari, iar Vărsătorii risipesc timp cu persoane care nu li se potrivesc

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt autoritari, iar Vărsătorii risipesc timp cu persoane care nu li se potrivesc

Avem nevoie de foarte multă ingeniozitate financiară astăzi. Multe pofte sunt puse în cui, nu prea cheltuim. E o zi un pic complicată, dar care ne ajută să fim mai atenţi la propriile rezerve, resurse, capacităţi şi să nu le risipim.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii sunt autoritari, iar Vărsătorii risipesc timp cu persoane care nu li se potrivesc
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Apr 2022   •   08:58

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Ziua poate anunţa dorinţa de a face multe lucruri şi poate chiar de a cheltui, însă nu prea au voie să risipească.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Şi ei sunt preocupaţi, mai ales de confortul casei. Poate şi discuţii în familie legate de investiţii. Economii azi.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Atenţie la risipirea banilor, poate care au fost deja făcute sau planuri şi proiecte ce necesită scoaterea unor bani din buzunar. Nu prea sunt rezerve sau soluţii mai ingenioase.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Nu prea au pe cine să conteze, nici pe prieteni, nici pe cunoştinţe, aşa că trebuie să se bazeze şi să îşi ajusteze planurile personale şi să se bazeze pe propria imaginaţie. 

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Sensibili astăzi la orice refuz, dar sunt capabili să găsească soluţii doar pentru ei însă. 

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Poate că vor cădea în butoiul cu melancolie. Au tot felul de regrete, mai ales ce nu au făcut, nu atât ce au făcut. Trebuie să depăşească momentul şi să schimbe viziunea, orizontul, punctul de vedere. 

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Ziua poate aduce după-amiază ceva veşti bune dacă reuşesc să colaboreze cu persoane de încredere, care le mai ridică moralul.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Sunt autoritari astăzi şi îşi impun punctul de vedere, poate chiar împotriva altora care pot veni cu sugestii practice şi binevenite. Trebuie să îşi deschidă urechile.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Ziua poate aduce multe planuri şi calcule. Au nevoie de informaţii pentru a ieşi dintr-o strâmtoare. Nu prea găsesc oamenii aceia de la care aşteaptă marile răspunsuri.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Dificultăţile acestei zile sunt legate de sentimentul că nu prea merg pe calea potrivită şi că sigur urmează o pierdere sau o risipă financiară. Şi asta nu atât din datorită lor cât datorită oamenilor apropiaţi pe care nu îi pot refuza sau care risipesc resurse. 

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Trebuie să fie atenţi cu imaginea lor, dar şi cu timpul şi energia, astfel încât să ştie exact cu cine se însoţesc, în ce investesc, pe cine ascultă, pentru că au tendinţa să risipească mult din timp şi energie cu persoane care nu li se potrivesc.

Horoscop 11 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Muncesc de zor, sunt hotărâţi să dea tot ce au mai bun şi din cauza asta muncesc şi în locul altora. Şi de aici o pierdere de energie şi de substanţă sufletească într-un fel. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close