Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 11 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au dispute pentru bani, iar Capricornii pun preț pe ce își dorește altcineva

HOROSCOP 11 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au dispute pentru bani, iar Capricornii pun preț pe ce își dorește altcineva

Aspectele astrale ne obligă la sinceritate dar asta nu produce întodeuna efecte pozitive, trebuie să avem atenție la cuvinte. Berbecii vor avea parte de dispute pentru bani iar Capricornii pun preț astăzi pe ce gândește sau ce își dorește altcineva.

HOROSCOP 11 august, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au dispute pentru bani, iar Capricornii pun preț pe ce își dorește altcineva
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    11 Aug 2020   •   09:04

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marți, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - au dispute pentru bani, nu au voie să cheltuiască imprudent. Pe de altă parte au nevoie de resurse. 

Taur - discuții cu persoanele din familie. E bine să se străduiască mai mult să ajungă la un numitor comun. Pe de altă parte, nu vor să fie prea mult bătuți la cap ci lăsați liberi să facă cum gândesc.

Gemeni - atenție la vorbele care se rostesc pe la colțuri, nu transmiteți mai departe mai ales dacă aflați vreo indiscreție.

Rac - ziua poate aduce discuții legate de viitor, perspective. Este bine să se asigure că și cu partenerul de viață sau colaboratorii au același scopuri.

Leu - pot fi foarte autoritari, fac lucrurile în stilul lor sau se răzgândesc în ultima clipă, nu anunță pe nimeni și iau descizii poate peste capul șefilor.

Fecioară - pot aștepta o veste importantă dar până să vină această informație, este posibil ca alte informații să le dea de gândit și chiar să le facă nesigure. 

Balanță - ascultă mai mult ce au alții să spună și este foarte bine că procedează așa. În felul acest aoamenii își trădează defapt adevăratele intenții. 

Scorpion - sunt atenți la schimbările de opinii sau de dispoziție ale oamenilor cu care colaborează și asta pentru a își iau măsuri pentru a veni cu argumente surprinzătoare care pot răzgândi pe cineva. 

Săgetător - ziua poate aduce discuții la locul de muncă în jurul normelor, actelor sau a unui act care nu a fost semnat sau rătăcit. Este bine să fie atenți la administrative. 

Capricorn - pun preț astăzi pe ce gândește sau ce își dorește altcineva, o persoană importantă sau un colaborator pe care se bazeză. Este bine să învețe să asculte sau să citească semnele. 

Vărsător - ziua aduce discuții cu diverse persoane pe care nu le înțeleg. Opiniile acestor persoane îi pot surprinde pe Vărsători, nu înțeleg de ce gândește așa celălalt.

Pești - e bine să se asigure ca toată lumea să înțeleagă ce are de făcut la locul de muncă pentru că de aici vin problemele. Dacă cineva fie sare peste niște etape, se încurcă în activitățile pe care le are de facut. Atenție la felul în care comunicați cu cei din jur. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close