Antena 3 CNN Horoscop 11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au Luna în semnul lor zodiacal, Săgetătorii au o atenţionare de sănătate

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au Luna în semnul lor zodiacal, Săgetătorii au o atenţionare de sănătate

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Astăzi ne pasă de averea noastră, e bine că ştim care sunt drepturile noastre şi le apărăm straşnic.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au Luna în semnul lor zodiacal, Săgetătorii au o atenţionare de sănătate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2020   •   08:43

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot exista tensiuni legate de banii lor, mai ales cu persoanele apropiate. Se pot simţi păcăliţi, de aceea e bine să fie un pic mai vigilenţi.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii pot avea discuţii, mai ales dacă sunt obligaţi să facă lucruri pe care nu le doresc sau cineva se poartă cu ei într-un mod care îi oripilează.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii au o atenţionare cu privire la sănătate. Sănătate afectată de muncă sau sarcini prea dificile sau neplăcute pentru ei. Stresul psihic este mare.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, vorbim de o zi axată pe prieteni, dragoste. Au mari aşteptări de la persoanele apropiate să le facă gesturi drăguţe, să-i înţeleagă şi s-ar putea ca nu toate promisiunile să fie îndeplinite.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

La Lei, autoritate astăzi, au multe lucruri de făcut. Muncesc fie pentru casă, fie pentru biroul lor, dar sunt preocupaţi de interesele lor şi pot refuza unele sarcini.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele fac investigaţii sau au un nas foarte fin şi detectează informaţiile care nu sunt în ordine. Pe de altă parte, sunt nemulţumite că aşteaptă o veste de sus, de la şefi, care întârzie sau nu e pe placul lor.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Promovarea în carieră de care au parte unii nativi

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele trebuie să fie atente să nu cheltuiască neprevăzut, de aceea e bine să aibă un ochi mai vigilent şi la locul de muncă, pentru că unele greşeli pot să-i coste.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, intuiţia este activată, pentru că Luna este în semnul lor zodiacal, de aceea ştiu din timp cum să pună problema. Poate fi o zi în care cheltuiesc un pic cam mult.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au şi ei o atenţionare cu privire la sănătate astăzi şi aspectele sunt mai tensionate în prima parte a zilei, pentru că excesele sunt plătite.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o zi care poate începe tensionat, mai ales dacă nu pot ajunge la persoana iubită sau nu decriptează corect mesajele pe care le primesc. Seara se încheie însă mult mai romantic.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, tot felul de sarcini care nu le sunt pe plac, mai ales cele de la începutul zilei. Nu le pot refuza însă şi bine ar fi să se mobilizeze, pentru că ziua se încheie cu aplauze.

11 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peştii caută nişte informaţii şi poate dau greu de nişte persoane, dar dacă insistă pot primi nişte răspunsuri pe care le aşteaptă de multă vreme.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close