Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii sunt într-o formă foarte bună, Săgetătorii muncesc mult

Horoscop 11 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii sunt într-o formă foarte bună, Săgetătorii muncesc mult

Horoscop 11 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Răzgândiri sau nişte informaţii care ne fac să privim o situaţie din altă perspectivă şi poate să ne schimbăm dispoziţia.

Horoscop 11 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii sunt într-o formă foarte bună, Săgetătorii muncesc mult
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2022   •   08:54

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii se pot răzgândi mai ales financiar sau îşi dau seama că un proiect nu e chiar aşa cum li s-a prezentat sau cum ei şi-au făcut o imagine mult prea bună.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii au nişte stări emoţionale farte ciudate astăzi: când le e bine, când îi plouă, când le iese cu soare şi asta poate să-i descurajeze sau să-i deconcerteze pe cei din jur, că nu ştiu cum să-i ia şi nici relaţiile cu cei din jur nu sunt foarte bune. Mai bine sunt discreţi şi lasă pe alte zile ce au de rezolvat.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, tensiunile pot fi legate de nişte spaime pe care şi le fac în urma veştilor pe care le aud, deşi nu toate se confirmă. E nevoie să răbdare şi poate să vorbească cu oameni mai informaţi.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, întâlnirile amicale nu sunt cele mai grozave, mai ales dacă cer ajutorul  sau dacă se aşteptau ca prietenii să reacţioneze altfel la ce împărtăşesc ei. O invitaţie este refuzată.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, în ce priveşte responsabilităţile pe care şi le-au propus azi, fie nu bifează nimic pe agendă, închid taraba şi fac altceva ce îi decontectează, fie dacă se apucă de treabă, mai bine o fac singuri, pentru că relaţiile cu cei din jur şi colaborările nu decurg prea bine.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, sâcâieli din partea autorităţilor, dar trebuie să înţeleagă cadrul juridic legal, numai că nu prea e ceva de înţeles acolo, ceva se bate cap în cap şi nici nu prea au cu cine să discute despre cum ar putea fi descurcate, puse în logică lucrurile. Deci, tot felul de probleme sâcâitoare astăzi.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, griji materiale şi familiale în familie, în sensul că au nişte proiecte sau au ceva de desţelenit şi au nevoie să colaboreze cu oamenii dragi. Pot avea surpriza să descopere o pagubă.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, colaborări şi discuţii astăzi, se poartă cu grijă cu o persoană de care au nevoie. Pe de altă parte, politeţea aduce mult mai mult decât adevărul spus tranşant, eventual spus şi de sus.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii muncesc şi poate că fac nişte schimbări legate de îngrijire corporală foarte inspirate, foarte bune, găsesc soluţii la probleme medicale şi găsesc şi soluţii financiare.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt într-o formă foarte bună, mai ales în dragoste sau în activităţile care le plac şi îşi deschis sufletul, inima, le pică bine ceva, mai ales după-amiază.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii îşi găsesc cumva linia interioară sau firul roşu interior şi, în felul acesta, şi dispoziţia lor către a face sau a nu face ceva este foarte asumată, sunt foarte bine centraţi, dar asta după ceva zbatere şi chin.

Horoscop 11 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce o hartă foarte bună în relaţiile cu prietenii, se pot simţi susţinuţi sau fac parte dintr-o categorie de oameni sau dintr-un grup şi se pot sprjini pe acest grup. Singuri nu rezolvă lucrurile.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close