Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii ajung la inima cuiva, Leii sunt în recreaţie tot timpul

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii ajung la inima cuiva, Leii sunt în recreaţie tot timpul

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Dificultăţi de alegere astăzi, ni se oferă mai multe posibilităţi sau nu ştim ce cale să urmăm. În plus, mai avem de lucru şi cu actele. 

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii ajung la inima cuiva, Leii sunt în recreaţie tot timpul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Iul 2022   •   08:36

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii, mai ales la început de zi, există riscul de a se ciocni cu o persoană de care au nevoie. Trebuie să ia lucrurile cu calm şi să-şi cunoască interesul.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate anunţa în cazul lor rezolvarea unei probleme, cu nişte mici negocieri, dar intervine o persoană şi este salvator acest lucru pentru ei.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii au şi ei de-a face astăzi cu oamenii sau cu o persoana importantă de la care aşteaptă lucruri mari. Şi nu sunt unele sentimentale, ci mai curând legate de nişte activităţi împreună, nişte evenimente. 

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, muncă astăzi, dar trebuie să fie clarificate anumite aspecte juridice, legale sau nişte acte care trebuie făcute. Proiectele noi le dau posibilitatea să evolueze bine în carieră.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii au nevoie de libertate, poate unii îşi iau o pauză de la lucru, iar aspectele sunt ca şi când ar fi în recreaţie tot timpul. Au o zi bună cu tonus bun.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

La Fecioare, ziua anunţă preocupare pentru lege şi ordine, vor să se asigure că au făcut lucrurile corect sau că mulţumesc o persoană prin ce fac. Atenţie la exigenţă exagerată.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, drumuri şi negustorii, negociază orice, discută. Dacă ştiu să asculte, atunci vor găsi argumentele pe placul celuilalt şi se pare că le găsesc.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, bani astăzi, care pot veni din muncă, din modul în care îşi aranjează treburile. Au un fler foarte bine şi evită nişte pierderi, astfel încît la finalul zilei se considerî câştogaţi.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, fler şi intuiţie, sunt foarte centraţi şi interesaţi de nevoile lor, unii la sănătate, alţii la alte nevoi şi se ghidează bine, ca interesul lor este central acum.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

La Capricorni, sensibilitate, receptivitate şi cumva sunt convinşi că e mult mai bine să se lase pe locul doi şi să facă lucrurile în aşa fel ca ceilalţi să fie mulţumiţi. Într-adevăr, este calea corectă astăzi.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociali, au simţ bun al conectării la public, aşa încât pot ajunge la inima celor care aşteaptă de la ei servicii sau produse. Ştiu cum să se conecteze cu masele.

Horoscop 11 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare de autoritate şi moralitate. Trebuie să facă lucrurile numai dacă ei consideră corect aşa cum le fac, chiar dacă greşesc au nevoie să fie conformi cu propria lor conştiinţă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close