Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele dezleagă o enigmă, Vărsătorii au fantezii

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele dezleagă o enigmă, Vărsătorii au fantezii

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua pune accent pe ingeniozitate profesională, ne adaptăm la nou şi poate chiar noi aducem idei şi soluţii noi.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele dezleagă o enigmă, Vărsătorii au fantezii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2022   •   09:09

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii stau bine, le merge foarte bine, pot câştiga bani sau obţin rezultate astăzi, trebuie să fie curajoşi şi să vină cu soluţii originale.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, inspiraţie şi creativitate, cu cât au o imaginaţie mai bogată, legată de ceea ce ştiu să facă, cu atât văd soluţii pe care alţii nu le văd. În plus, afaceri noi.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de astăzi aduce pace, tihnă, linişte şi poate chiar o persoană care le întorsese spatele şi este binevoitoare o înţeleg şi în felul acesta nu se mai supără.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua bună indică astăzi prietenii frumoase, noi cunoştinţe şi poate oameni care pot influenţa cumva acţiunile sau afacerile, astfel încât să le deschisă nişte uşi.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, beneficiile sunt legate de reuşite şi reputaţie bună, sunt recunoscuţi pentru abilităţile lor, dar pot câştiga şi bani astăzi. Au autoritate şi iau decizii.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele au fler, intuiţie şi lucrul acesta se simte mai ales în relaţia cu autorităţile sau cu persoane suspuse şi când discută despre bani pot avea curajul, cunoscându-şi valoarea, să ceară onorariile pe care le merită.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele dezleagă o enigmă, află ceva de anumite circumstanţe, de ce s-au creat anumite situaţii sau de atitudinea cuiva şi asta le linişteşte şi pot veni în întâmpinarea acelei persoane.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua bună indică idei ingenioase şi mai ales faptul că îşi pot da seama că pot face ceva ce alţii nu au mai făcut. Cu cât sunt mai originali în domeniul pe care îl stăpânesc, cu atât au parte de un succes mai mare.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o experienţă foarte frumoasă şi propuneri noi sau sugestii noi care pot veni de la persoanele cu care interacţionează în plan profesional sau în activităţile pe care le desfăşoară. Astăzi fac o economie şi rezolvă lucruri mari cu bani puţini.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, veştile bune sunt legate de autorităţi sau de drumuri profesionale foarte bune, în tot cazul rezolvă lucruri cu persoane cu care poate nu stau faţă în faţă, dar discută lucruri practice.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, aspectele bune sunt legate de cooperări, se rezolvă ceva în casă sau se repară ceva. În plus, partenerul de viaţă vine cu o realizare.

Horoscop 11 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii au parte astăzi de discuţii foarte practice, trebuie să fie sinceri, să pună cărţile pe masă, să spună ce îi doare sau ce-şi doresc de la celălalt.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close