Antena 3 CNN Horoscop 11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii se joacă cu focul, Fecioarele au o zi cu sorţi de izbândă

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii se joacă cu focul, Fecioarele au o zi cu sorţi de izbândă

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi un pic complicată astăzi, din cauza geloziei sau a posesivităţii. Dacă apar aceste sentimente, trebuie să ne calmăm.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii se joacă cu focul, Fecioarele au o zi cu sorţi de izbândă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   08:35

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot interpreta dezavantajos sau jignitor unele replici sau gesturi care li se adresează. E bine să aibă mai multă răbdare şi tact.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, atenţie la relaţiile profesionale. Au sentimentul că cineva îi trădează sau nu îşi face datoria şi încalcă un angajament.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, ziua poate aduce dorinţă de flirt sau gelozie şi posesivitate. Se joacă cu focul! Să nu dea prea mult spaţiu şi să nu încurajeze prea mult o persoană de care nu mai scapă.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, vorbim de tensiuni în familie privind nişte decizii importante şi nişte rezolvări urgente ale unor treburi în familie.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

La Lei, ziua poate aduce opinii diferite cu privire la viitor, dezbat fie cu colegii de muncă, fie cu partenerul de viaţă despre ce este de făcut mai bine pentru viitor şi nu se ajunge la un consens.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o zi care aduce dezbateri financiare şi au aspecte bune, deci pot câştiga bani, dar poate că nu sunt sigure dacă să meargă pe mâna unei persoane care le face o propunere sau nu au toate datele. Stau puţin în expectativă, deşi sorţii ar fi cu izbândă.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

La Balanţe, vorbim de o zi cu tensiuni, pun focusul pe ele, de aceea sunt foarte sensibile dacă sunt refuzate. E bine că sunt centrate pe nevoile lor, dar nu trebuie să impună altora să le facă pe plac.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, e o atenţionare cu privire la sănătate, pentru că ceva ce le place nu le face neapărat şi bine. În zona prefesională, pot avea sentimentul că trebuie să treacă prea mult de o persoană sau să o perie ca să se mişte şi să facă treabă.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce gust pentru flirt, dar şi prietenii şi întâlniri foarte frumoase astăzi, dar cumva cochetează un pic cam mult şi par puţin cam neserioşi. Să fie atenţi cu cine fac glume, că nu toată lumea le gustă.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

La Capricorni, e o zi care aduce relaţii bune cu şefii sau o zi în care ei se evidenţiează prin experienţa lor sau tactul şi sfaturile pe care le dau. Asta nu le aduce bani, dar le aduce prestigiu.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au veşti bune de departe sau privind viitorul, asta dacă li se rezolvă un proiect sau apar semnalele că se deschid căile. Sunt foarte mulţumiţi, mai ales în a doua jumătate a zilei.

11 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, veşti bune de la cineva, pot primi chiar şi un cadou. În tot cazul, lucrurile bune ies dacă sunt lângă persoana potrivită.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close