Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii calcă pe bătături pe cineva, Vărsătorii simt că lumea nu ţine pasul cu ei

Horoscop 11 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii calcă pe bătături pe cineva, Vărsătorii simt că lumea nu ţine pasul cu ei

Horoscop 11 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Se poate spune că azi este ziua păcălelilor. Cu alte cuvinte, ne-am făcut iluzii prea multe în legătură cu oameni sau cu situaţii şi poate am şi dat mai departe nişte informaţii care nu stau în picioare.

Horoscop 11 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii calcă pe bătături pe cineva, Vărsătorii simt că lumea nu ţine pasul cu ei
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   09:40

Horoscop 11 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, atenţie la prieteni sau la zvonuri care circulă. Nu toate informaţiile sunt bine argumentate şi îşi pot da seama sau se simt păcăliţi.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua poate aduce dezamăgiri, mai ales dacă ei cred că au putut face mai mult decât pot şi au promis în acest sens, iar şefii îi cam trag de urechi.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, multe dezbateri în legătură cu nişte informaţii, termeni profesionali, noţiuni sau termeni juridici, nu stăpânesc foarte bine lucrurile şi ar avea nevoie de ajutorul unui specialist, mai ales la locul de muncă.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce tensiuni legate de promisiunile cuiva, din nou este aceasta teamă, dar şi vina lor că au avut încredere fără să verifice.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii riscă să facă nişte gafe, să spună adevărul prea transparent sau să nu cunoască sensibilităţile cuiva şi să calce pe bătături pe cineva.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, tensiunile vizează multele responsabilităţi de azi şi poate lipsa de organizare sau nu ştiu cum să se ajute, cum să delege pentru că vor să facă totul şi mai mult lucrurile se încurcă decât să meargă.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, tensiunile sunt legate de propriile lor sentimente şi pofte, nu au voie să cheltuiască, să se răsfeţe prea mult, nici să facă excese, cu alte cuvinte e o zi din aceea cu pofta în cui.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, sunt discuţii în casă, în familie, în jurul unor investiţii, conforturi pe care le-ar dori şi nu sunt foarte justificate.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, o zi în care ar avea nevoie de încurajări sau de un ajutor, caută şi nu prea găsesc, nu prea sunt în anturajul foarte bun. Atenţie şi la drumuri, pentru cei care trebuie să iasă din oraş.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii cheltuie astăzi, poate că îşi asumă lucrul acesta şi atunci o fac de dragul cuiva, dar clar sunt bani irosiţi. Pe de altă parte, abilităţile lor profesionale trebuie să se dezvolte şi chiar să înveţe să facă şi alte lucruri.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, imaginaţie şi creativitate astăzi, au sentimentul că lumea nu ţine pasul cu ei, că o iau înainte, parcă ei înţeleg mai bine şi mai profund lucrurile, dar ceilalţi nu. Au discuţii şi cu şefii în jurul unor lucruri de principiu.

Horoscop 11 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

La Peşti, grijă pentru sănătate, unii pot avea sentimentul că nu există orizont, perspectivă, că nu există niciun răspuns pozitiv. Este doar o treabă de moment, zilele următoate vor aduce lămuriri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close