Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt cu gândul la avere. Scorpionii află secrete neașteptate

Horoscop 11 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt cu gândul la avere. Scorpionii află secrete neașteptate

Horoscop 11 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi care ne cere să ne știm interesul, să ne apărăm drepturile și să fim mai insistenți, dar și să ne manifestăm calitățile cele mai frumoase.

Horoscop 11 octombrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt cu gândul la avere. Scorpionii află secrete neașteptate
de Georgiana Adam    |    11 Oct 2021   •   09:05

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Foarte bună zi pentru autoritate și autoritarism. Știu ce au de făcut și chiar trebuie să le facă. O zi care Berbecilor le poate aduce putere sau bani.

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii pot înregistra azi un succes legat de acte sau tot felul de diligențe oficiale, dar trebuie să insiste pentru acea semnătură de care au nevoie. Discuții cu colegii.

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii sunt cu gândul la averea lor, fie sănătate, fie bani. Au grijă foarte mare de  această avere, așă că taie niște excese, spun nu.

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Zi marcată de o realizare materială cu ajutorul unui prieten. Pot primi o invitație tentantă care poate însemna cunoștințe noi și propuneri interesante.  

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Ziua aduce multă muncă, e nevoie de multă organizare și diciplină pentru a termina ce și-au propus, de aceea are multe discuții cu colegii pentru a decide cum să facă mai bine ca să-și atingă rezultatul.

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot avea o zi în care li se cere să fie sigure și curajoase pentru că au valoare și au calități. Trebuie să rezolve multe lucruri fără să cheltuiască bani. 

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Balanțele sunt preocupate de ele, de starea lor de bine și sănătate. Este o zi în care nu ies mult în afară și nu se gândesc mult la alții, ci mai mult la propria lor persoană. 

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au multe de discutat, dar mai multe de auzit. Vor afla secrete despre unele persoane sau le văd în altă lumină.

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Aveți parte de bani care nu ar trebui cheltuiți, ci să găsiți o modalitate mai ingenioasă de investiție. 

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt foarte insistenți azi, vor să iasă ca ei și asta poate să-i pună în conflict cu persoane importante pentru ei. Insistați, dar fiți atenți la argumente! 

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii nu sunt într-un chef prea mare de a face lucruri, în schimb sunt reflexivi și mai mult stau și observă ce s-a întâmplat până acum.

Horoscop 11 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Ziua aduce un sprijinitor, un prieten sau o persoană influentă care poate fi alături de ei. Pot avea un rol important în cercul de prieteni, dând sfaturi și ajutând.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close