Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste bună

Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste bună

Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste bună
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    10 Sep 2018   •   18:42

Horoscop 11 septembrie Berbec. Tu eşti centrul universului azi, deci onorează-te mai mult pe tine însuţi. Iubeşte-te aşa cum eşti, răsfaţă-te cu tot ce e mai bun şi mai frumos, dedică-ţi o zi doar pentru bucuria ta. Imaginează-ţi că eşti un rege sau o regină care primeşte azi daruri de mare preţ. Lasă modestia la o parte şi ia-le cu inima deschisă, pentru că le meriţi! Este o zi în care vin către tine o mulţime de semnale de afecţiune, de preţuire, de laudă, şi toate acestea te motivează la maxim. Altfel te simţi când descoperi în jur atâtea motive de bucurie, pentru că ele îţi dau garanţia că eşti apreciat şi iubit, aşa cum eşti!

Horoscop 11 septembrie Taur. Trebuie să faci ceva ca să scapi de pasa proastă care-ţi dă târcoale. Caută-ţi refugiul potrivit care să-ţi distragă atenţia de la  motivele de supărare. Se vede că ceva nu-ţi convine, că nu eşti în apele tale, dar, dacă reuşeşti să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu, de exemplu, nimic din ceea ce te îngrijora la început nu va mai conta. Uită de griji, de probleme, de dezamăgiri printr-o activitate solicitantă, oricare ar fi ea, dar nu te apropia totuşi de acele proiecte care merg şi ele prost, altfel generezi altă depresie. Fă sport, lucrează în grădină, fă curăţenie prin casă şi ai să-ţi abaţi gândurile de la alte necazuri.

Horoscop 11 septembrie Gemeni. Primeşti o veste atât de bună, încât nici nu mai ai răbdare până la concretizarea evenimentului proaspăt anunţat. Ai vrea să sari peste câteva etape, să ajungi direct la punctul maxim al acestui eveniment, dar nu trebuie să te grăbeşti. Chiar şi aşteptarea, drumul parcurs pas cu pas până ce visul devine fapt, au şi ele rolul lor, pentru că fac ca lucrurile să devină şi mai interesante. Totul se va materializa într-o formă promiţătoare şi ai din ce în ce mai mari emoţii cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Presimţi că va fi ceva special!

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop gemeni
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close