Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au o zi specială, Capricornii au discuţii importante

Horoscop 11 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au o zi specială, Capricornii au discuţii importante

Suntem mai conservatori astăzi şi acest lucru înseamnă că ne apărăm mai mult interesele şi poate că nu ieşim din pătrăţica noastră. Este o zi frumoasă, dacă ne lăsăm ghidaţi şi de emoţii, sensibilitate şi inimă.

Horoscop 11 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au o zi specială, Capricornii au discuţii importante
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Sep 2020   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - pot face ceva cheltuieli sau se gândesc să le facă, fie pentru casă sau pentru nişte lucruri foarte necesare.

HOROSCOP TAUR - au tot felul de aranjamente astăzi, poate chiar alături de membrii familiei sau alte persoane de încredere. În plus, învaţă un lucru nou care le este foarte util în activităţile de zi cu zi.

HOROSCOP GEMENI - sunt orientaţi către bani astăzi, pot amâna nişte cheltuieli sau se gândesc foarte bine înainte de a scoate banii din buzunar.

HOROSCOP RAC - ziua poate aduce ceva emoţii, dar şi foarte multă intuiţie legată de viitor în special, proiecte sau care cale este mai bună pentru ei acum.

HOROSCOP LEU - discreţie, astăzi. Pe de altă parte, pot fi foarte emotivi dacă cineva le povesteşte necazurile şi păsurile. Pot să ajute cu un sfat, mai curând.

HOROSCOP FECIOARĂ - au o zi specială, întâlniri pentru care au ceva emoţii, dar reuşesc să se descurce foarte bine, însă nu e recomandat să facă cheltuieli.

HOROSCOP BALANŢĂ - sunt atente să nu fie lezate, jignite sau ca cineva să intre în spaţiul lor personal. Mai ales la muncă, vor da nişte replici usturătoare

HOROSCOP SCORPION - sunt atenţi ca lucrurile pe care le-au stabilit, anumite proiecte, activităţi, să se desfăşoare conform planului, aşa că notează orice abatere.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - sunt orientaţi mai mult către alţii, să vadă mai mult ce fac şi cum se descurcă. În a doua jumătate a zilei, o investiţie mai veche îşi poate arăta roadele, ceea ce înseamnă că au gândit bine atunci când au făcut nişte tranzacţii.

HOROSCOP CAPRICORN - poată discuţii care îi ating profund sufleteşte, fie că discuţiile sunt cu partenerul de viaţă sau cu alte persoane mai importante. Întrebările care li se pun îi ajută să-şi dea nişte răspunsuri foarte importante, de viaţă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - muncesc mai la începutul zilei fără chef, dar se mobilizează şi recuperează timpul pierdut şi toată lumea e foarte mulţumită.

HOROSCOP PEŞTI - e bine să se ghideze după intuiţia lor, atât în afaceri, cât şi în relaţiile sentimentale, anticipează bine lucrurile şi consecinţele lor, iar relaţia cu copiii este absolut minunată. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close