Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 - 18 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au o săptămână dificilă, Leii se repliază şi au de câştigat

Horoscop 12 - 18 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au o săptămână dificilă, Leii se repliază şi au de câştigat

Horoscop 12 - 18 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămâna care începe complicat, dar se sfârşeşte cu bine. Suntem îndemnaţi în aceste zile să facem aşa cum ne dictează conştiinţa, chiar dacă nu suntem pe placul altora.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au o săptămână dificilă, Leii se repliază şi au de câştigat
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    11 Iul 2021   •   09:37

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au un început de săptămână foarte dificil luni şi marţi, îşi pot asuma să piardă bani, doar pentru a fi corecţi faţă de ei înşişi. Miercuri şi joi, zilele sunt mai bune şi pot aduce succes, dar cu o schimbare. E posibil să schimbe colegii cu care lucrează, locul de muncă, profesia sau doar o tactică în zina profesională. Pentru final de săptămână, parteneriate bune, consultări cu oameni apropiaţi.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, tensiunile încep de luni şi marţi şi sunt legate de sentimentul de siguranţă şi securitate, în familie sau la locul de muncă. Poate evenimentele care au avut loc le-au tulburat un pic aranjamentele la care au lucrat până acum. De aceea, e important ca la început de săptămână să creeze nişte scenarii în care se descurcă, chiar dacă lucrurile pe care şi le-au dorit nu le primesc. Joi şi vineri sunt imaginativi şi creativi şi cumva se remontează chiar şi în perspectiva unui scenariu care nu sfârşeşte pe placul lor. În week-end, muncesc şi au şi spor.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, multe întâlniri şi discuţii, chiar şi drumuri pe care le pot face luni şi marţi. Atenţie la volan, discuţiile nu sunt tumultoase, dar pot afla lucruri care îi descumpănesc. Apoi se repliază, joi şi vineri, mai ales dacă se consultă cu persoane care au mai trecut prin asta şi pot să le dea nişte chei. În week-end, dragoste, iubire şi activităţi inedite.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii au grijă să îşi conserve averea, poate refuză chiar o invitaţie sau o perspectivă a unui proiect care pare tentant, dar de fapt mai mult îi păgubeşte. La fel, şi cu invitaţia pot pierde timp şi energie. De aceea, calculează la sânge luni şi marţi, cât dau şi cât primesc. Pentru zilele următoare, şedinţe, întâlniri, e foarte important să reuşească să domine discuţiile cu argumente raţionale. În week-end, în familie.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii sunt foarte vehemenţi, voluntari şi orgolioşi, luni şi marţi, şi pot avea o schimbare bruscă de atitudine dacă li se pare că ceva le încalcă demnitatea. Pot surprinde în felul acesta chiar şi atunci când e o miză foarte mare să spună că nu lucrează. Dar aspectele de joi şi vineri sugerează faptul că ei vor găsi întotdeauna soluţii, se repliază imediat, vin cu noi argumente şi înving. Chiar pot câştiga bani, în a doua jumătate a săptămânii. În week-end, vizite foarte plăcute.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele au în acest început de săptămână toate motivele să fie un pic mai retrase şi mai discrete pentru că au multe date de analizat, poate chiar noi strategii prin care să facă faţă schimbărilor din perioada care vine. Sănătatea poate fi o temă sau poate fi vorba de o schimbare binevenită în viaţa lor ca stil de viaţă. Joi şi vineri sunt într-o mare formă şi pot susţine schimbările pe care şi le-au propus şi care ţin de conduita şi acţiunile lor. În week-end, muncesc şi au şi spor.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele sunt foarte sociale la început de săptămâna şi au limba foarte ascuţită. Oferă nişte replici usturătoare celor care le critică sau nu le înţeleg acţiunile. E sub risc de rupere relaţia cu un prieten. Pe de altă parte, critică modele sau tendinţele sau ce fac oamenii din jurul lor. Joi şi vineri devin un pic mai conciliante şi poate reuşesc să devină un pic mai empatice, să se pună în locul celorlaţi, înţelegându-i mai bine. În week-end, sunt într-o formă bună, de aceea pot reuşi în tot ce îşi propun.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt destul de tensionaţi luni şi marţi, pentru că multe lucruri depind de ei şi poate nu au chef, nu se mobilizează sau lucrează sub impunere şi nu e cea mai bună perioadă în care ei să asculte de autorităţi. Dacă se mobilizează pot obţine rezultate, iar asta se va vedea la final de săptămână. Joi şi vineri primesc ajutoare din toate părţile, mai ales dacă le cer. În week-end, îşi încarcă bateriile.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii se luptă pentru dreptatea lor sau pentru un act sau pentru o lămurire de care au ei nevoie mai mult la nivelul orgoliului, să li se dea lor dreptate, să li se recunoască argumentele. Pot fi un pic cam aspri sau vehemenţi luni şi marţi, pentru că se luptă cu autorităţile pentru dreptatea lor, dar trebuie să cunoască şi subtilităţile birocratice. Au însă succes. Joi şi vineri, lucrurile ies şi o pagubă de care se temeau dispare. În week-end, alături de prieteni.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, săptămâna începe cu tensiuni legate de bani şi de finanţe, poate la unii şi legate de sănătate, iar pentru asta ar trebui să cheltuiască. Acest aspect îi face să se întrebe dacă au procedat bine cu sănătatea lor şi nu ar trebui să facă nişte schimbări radicale acum. Dacă hotărăsc nişte schimbări, lucrurile vor merge foarte bine şi au acest sentiment joi şi vineri, când li se confirmă că schimbarea e bună. În week-end, merg pe aceeaşi linie şi sunt felicitaţi şi de membrii familiei.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, ostilitate luni şi marţi, nu sunt în formă foarte bună la întâlniri, mai ales în faţa altor persoane, se irită uşor, pot reclama că oamenii din jur nu răspund imediat la cerinţele lor şi, de aici, mici tensiuni. Joi şi vineri sunt zile mai bune, se ajută cu cei din preajmă. În week-end, călătorii foarte plăcute.

Horoscop 12 - 18 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii au aspecte astrale foarte subliniate pentru muncă luni şi marţi, dar riscă să fie neplăcut, dacă au un timp limitat. Atenţie şi la sănătate, care poate suferi din pricina efortului mare pe care îl depun pentru a-şi face treaba. Joi şi vineri sunt zile bune, se simt susţinuţi, au parte de simpatie. În week-end, primesc ajutor sau cadouri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close