Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt autoritari, iar Capricornii ar trebui să fie un pic mai insistenţi

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt autoritari, iar Capricornii ar trebui să fie un pic mai insistenţi

Prima parte a zilei este mai tensionată şi riscăm să ne stricăm nişte aranjamente, însă după-amiaza discuţiile sunt constructive. O zi care ne cere un pic de atenţie în prima parte, pentru că suntem mai orgolioşi, însă după-amiază lucrurile se aranjează şi parcă ne ciulim şi noi mai mult urechile.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii sunt autoritari, iar Capricornii ar trebui să fie un pic mai insistenţi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Apr 2022   •   08:55

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Îşi pot face griji legate de faptul că lucrurile nu ies aşa cum vor ei, dar sunt mult mai practici şi mai constructivi după-amiaza şi au şi cu cine să colaboreze.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Mai multă discreţie, mai ales până în prânz. În schimb după-amiază sunt inspiraţi, evenimentele se mai schimbă. De asemenea, şi oamenii îşi pot schimba dispoziţia.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Atenţie la drumuri şi la sănătate. O zi obositoare, mai ales în prima parte a zilei, dar în general e bine să vă economisiţi energia.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Tensiuni legate de prieteni sau au sentimentul că nu prea ţin pasul cu evenimentele care se succed foarte rapid. După-amiaza însă aduce soluţii, răspunsuri.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pot fi un pic năzuroşi, mai ales până spre prânz, însă după aceea apar soluţii, mai ales financiare. Se bucură foarte mult şi ştiu cum să se pună în valoare şi să îşi respecte onorariul.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Sunt foarte buni observatori, astfel încât după-amiaza pot veni cu reacţii adaptate şi chiar cu soluţii, pentru ei şi pentru cei din jur. 

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Sunt foarte sociali. Pun accentul mai mult pe a înţelege pe ceilalţi şi a fi buni mediatori. Discuţiile sunt foarte bune după-amiaza.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Ziua aduce bune întâlniri, mai ales după prânz. Ar fi bine chiar să îşi amâne marile întâlniri, astfel încât reuşesc după-amiaza să convingă pe cineva să fie de partea lor. 

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Autoritate şi autoritarism. Prima parte a zilei poate aduce nişte răspunsuri pe cale oficială şi acte importante de care se servesc în a doua jumătate. Au argumente, aşa că în a doua jumătate a zilei colaborează foarte bine cu toată lumea.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Acte şi în cazul lor, dar după prânz biourile se deschid. Poate merită să fie un pic mai insistenţi pentru a obţine ceea ce îşi doresc.

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Fac calcule financiare toată ziua şi reuşesc până la urmă să convingă pe cineva să fie de partea lor, mai ales când e vorba de o cheltuială, poate chiar pentru casă. 

Horoscop 12 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Au şi ei o după-amiază/seară valoroasă. Au cu cine să discute, cu cine să se consulte. Pot primi sfaturi bune, poate chiar fac şi un drum, o vizită, sau vorbesc mult la telefon. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close