HOROSCOP 12 aprilie. Scorpionii primesc bani astăzi. Ceva îi face nefericiți însă

12 Apr 2018   •   00:03
HOROSCOP 12 aprilie. Scorpionii primesc bani astăzi. Ceva îi face nefericiți însă

HOROSCOP 12 aprilie Berbec

Astăzi găseşti explicaţii pertinente vizavi de situaţia financiară în care te afli. Ai încredere că vei depăşi toate neplăcerile materiale.

HOROSCOP 12 aprilie Taur

O zi a cărei temă principală este reprezentată de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii. Ia în calcul achitarea unor taxe.

HOROSCOP 12 aprilie Gemeni

Relaţiile parteneriale se vor evidenţia astăzi, fie prin discuţii aprinse, fie prin aflarea unor informaţii neplăcute vizavi de aceste persoane.

HOROSCOP 12 aprilie Rac

Se conturează multe de făcut la serviciu, însă este vorba despre activităţi de rutină. Eşti apreciat de şefi şi colegi şi ţi se cere sprijinul.

HOROSCOP 12 aprilie Leu

Provocările zilei apăr dinspre segmentul amoros. Îţi doreşti să petreci mai mult timp alături de cei dragi, însă aceştia nu sunt receptivi.

HOROSCOP 12 aprilie Fecioară

Ar fi minunat dacă ai putea petrece ziua acasă, printre membrii familiei. Sunt momente bune pentru preocupări şi activităţi domestice.

HOROSCOP 12 aprilie Balanța

Relaţionarea cu ceilalţi este dificilă, pentru că nu ai răbdare să îi asculţi pe cei cu care vii în contact sau să vorbeşti pe înţelesul lor.

HOROSCOP 12 aprilie Scorpion

Este posibil să primeşti salariul sau bonusuri dinspre segmentul profesional, dar sunt mici comparativ cu cât îţi doreşti tu să cheltuieşti.

sursa: jurnalul.ro

Parteneri
x close