Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac impresie bună, Săgetătorii au nevoie de companie

Horoscop 12 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac impresie bună, Săgetătorii au nevoie de companie

Horoscop 12 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Tact și diplomație astăzi. Sinceritate în relații. Aspectele sunt armonice. Ne putem înțelege cu toată lumea. Tactul, diplomația, empatia sunt subliniate de astre, deci e bine să avem un ochi mai atent la cei din jurul nostru.

Horoscop 12 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii fac impresie bună, Săgetătorii au nevoie de companie
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2021   •   08:22

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, fac o bună impresie, mai ales cu persoanele în vârstă sau care au un anumit statut social. Reușesc cumva să stabilească niște acorduri.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii conlucrează cu persoanele de la locul de muncă sau în demersurile profesionale reușesc să explice, pe limba șefilor, ce vor ei să facă și le ies lucrurile.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii, creativi, imaginativi, dar și insistenți. Știu să între pe geam, dacă au fost dați afară pe ușa, și rezolva niște lucruri în plan oficial.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, aspecte armoice, mai ales în familie, în casă. Și niște acorduri legate de patrimoniu. Poate chiar primesc sprijin, u teren, o casă sau un bun.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, aspectele de astăzi aduc foarte bună înțelegere socială. În vizitele și cotactele pe care le au, pledează foarte bine pentru interesele lor.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, bani, din munca lor, în colaborare, nu singuri. Sau primesc niște propuneri foarte avantajoase pentru ele.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele au mult tact, mult fler, anticipează foarte corect stările sau intențiile celor din jur. Sunt foarte sincere, într-un mod foarte constructiv.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii mai mult analizează, observă. Nu spun poate nimic, dar înțeleg într-un mod profund ce se întâmplă cu persoanele din jurul lor, și asta le folosește mai târziu.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii sunt foarte sociali și au nevoie de oameni în jurul lor. Nu pot sta singuri astăzi. Întâlnirile sunt benefice pentru ei și se pot sprijini pe persoanele apropiate, în rezolvarea unor lucruri.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni ziua aduce demnitate și responsabilitate. E bună și din punct de vedere financiar. Dar sunt apreciați pentru verticalitatea cu care își asumă responsabilitățile.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt foarte diplomați și reușesc să explice lucrurile. Nu țîn de natură persoanală a lor sau implicare personală, ci pur și simplu sunt foarte didactici, și chiar sfătuiesc de bine pe cei din jur.

Horoscop 12 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii știu să stimuleze mai ales, persoanele din preajma lor, să dea tot ce au mai bun. Poate încurajează, poate alină pe cineva. În tot cazul, darurile lor sunt legate de felul în care interacționează și ajută pe cineva.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close