Antena 3 CNN Horoscop 12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Luna e în scădere, Capricornii realizează că sunt singuri, iar Scorpionii primesc o veste neaşteptată

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Luna e în scădere, Capricornii realizează că sunt singuri, iar Scorpionii primesc o veste neaşteptată

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Trebuie să fim pragmatici, pentru că Luna este în scădere şi să eliminăm din minte neîncrederea în propriile forţe.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Luna e în scădere, Capricornii realizează că sunt singuri, iar Scorpionii primesc o veste neaşteptată
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2021   •   08:32

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o reuşită şi, spre surpriza superiorilor, asta şi datorită experienţelor practice. Ei vin şi cu soluţii ingenioase.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce o reuşită într-un demers oficial. Acolo unde e nevoie de acte, aprobări, le pot obţine.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii pot să aibă o zi fructuoasă, fie dacă stau de-o parte şi nu se implică şi îi lasă pe alţii să lucreze, fie dacă ştiu cu cine să colaboreze.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, o zi bună, mai ales în relaţiile parteneriale sau în colaborările pe care le au, pentru că cineva îşi face cu sârg treaba.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, rezultate profesionale foarte bune astăzi şi asta le permite să-şi facă noi planuri de viitor.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot fi uluite de modul în care reuşesc să-şi depăşească limitele. Situaţiile care se creează, mai ales la locul de muncă, le obligă oarecum să fie mai ingenioase şi creative, iar asta este foarte bine.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Schimbări la locul de muncă pentru doi nativi

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele pot avea o reuşită azi, mai ales în probleme patrimoniale, reorganizarea casei sau a biroului. Un pic mai multă atenţie la sănătate nu ar strica.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii pot rezolva nişte aspecte spinoase legate de acte, iar spre seară primesc o veste neaşteptată şi trebuie să se replieze.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, problema banilor le atrage atenţia şi energia şi mai ales spre seară pot vedea că se poate amâna o cheltuială sau se strică ceva şi trebuie să se ocupe.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua aduce mobilizare pentru ce au de făcut, dar să nu se aştepte ca cineva să sară în ajutorul lor. Sunt pur şi simplu pe cont propriu.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii e bine să se gândească mai mult la sănătatea lor sau la liniştea sufletească, deci să se implice doar în acele acţiuni care nu îi consumă foarte mult, mai ales sufleteşte.

12 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, prima parte a zilei este mai fructuoasă şi e bine să aibă întâlnirile cordiale atunci, iar după-amiaza atenţie la cheltuieli şi la vorbe care pot să-i dezamăgească şi e bine să plece mai puţin urechea.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close