Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele își consolează apropiații, Capricornii ajută pe cineva cu bani

Horoscop 12 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele își consolează apropiații, Capricornii ajută pe cineva cu bani

Horoscop 12 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi foarte energică, dar poate fi și foarte tensionată pentru că orgoliul este subliniat de planete. O zi un pic complicată, care ne cere curaj, indiferent ce ne spun cei din jur. Curaj și să ne apărăm drepturile dar și să facem schimbările necesare.

Horoscop 12 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele își consolează apropiații, Capricornii ajută pe cineva cu bani
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2021   •   08:53

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbeci, au mult spirit de confruntare și de independența. Își susțin opiniile, își apară drepturile financiare. Pot intra ușor în conflict cu oricine, dar, în același timp, îndrăzneți și vizionari, aduc schimbări.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii, discuții și dispute cu membrii familiei. Sau își apară locul, poziția, funcția, la locul de muncă. Nu au rețineți. Intră în conflict și cu autoritățile.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, multe dezbateri în legătură cu modul în care rezolva ei lucrurile, înțeleg ei diverse noțiuni sau se ghidează după anumite reguli. Există risc de conflict cu autoritățile, pe cale legală, administrativă și juridică.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, tensiuni financiare, drepturile lor sunt încălcate. Se luptă pentru ele, au argumente, dar nu prea au ajutoare. Nici prietenii pe care contau.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, pur și simplu izbucnesc dacă sunt lezați de cei din jur. Nimeni nu prea înțelege punctele lor de vedere. Se pot gândi și răzgândi foarte ușor.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, asistă la tot felul de scene în jur. Poate nu știu cum să asiste exact persoanele care își pierd cumpătul sau au nevoie de soluții. Pur și simplu trebuie să consoleze.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, societatea sau mediul în care trăiesc nu funcționează după niște reguli pe care să le accepte. De altfel, și anturajul partenerului se pare că nu le este pe plac.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, autoritarism astăzi. Au de condus acțiuni foarte importante. De aceea, nu acceptă replică, sau nu suportă persoanele care nu-și fac datoria, sau nu sunt corecte pe deplin la locul de muncă.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetaăori perspectivele de viitor nu sună foarte bine. Trebuie să ia măsuri sau să se consulte cu specialiștii. Își dau seama că există niște consecințe ale unor erori pe care le-au făcut.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni ziua poate fi marcată de o pierdere. Poate pentru că sunt nevoiți să ajute pe cineva sau chiar partenerul de viață le cere sprijin financiar.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, în relațiile apropiate, pot simți că nu sunt apreciați așa cum ar trebui, sau că nu au parte de onoare, de recunoștiintă. Trebuie să se gândească dacă au făcut la timp ce-a trebuit că să o merite.

Horoscop 12 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, munca și efortul pe care le depun la locul de muncă sunt foarte mari. Și poate de aceea le afectează și sănătatea și se pot gândi la schimbări majore, nu numai de lucru, ci și de stil de viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close