Antena 3 CNN Horoscop 12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac o schimbare importantă, Scorpionii rup o alianţă

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac o schimbare importantă, Scorpionii rup o alianţă

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. În prima parte a zilei, sentimentul este că ne lipseşte o vorbă bună, iar în a doua jumătate a zilei trebuie să avem multă răbdare cu persoanele din preajma noastră.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac o schimbare importantă, Scorpionii rup o alianţă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2020   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Este o zi care poate aduce tensiuni, mai ales dacă aşteaptă un act important şi el nu vine sau dacă aşteaptă un angajament din partea unei persoane care se codeşte.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce conflicte aspre sau vorbe acide cu cineva. Şi ei întorc vorba, dar asta nu ajută o relaţie să decurgă mai armonios.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, pot exista nişte tensiuni la locul de muncă, mai ales dacă au sentimentul că cineva nu îşi face datoria sau că nu este punctual şi asta îi întârzie şi pe ei.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, e o zi care le poate da emoţii foarte tulburătoare în plan sentimental, mai ales dacă nu ştiu în ce măsură se pot încrede în cuvântul cuiva. Probabil că nu sunt veşti foarte bune.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

La Lei, ziua poate discuţii cu persoanele din casă sau unele foarte apropiate în legătură cu un sprijin pe care îl aşteaptă pentru a putea face o schimbare.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o zi care poate aduce, în prima parte, discuţii legate de bani, dar trebuie să fie foarte isteţe şi adaptabile pentru a nu pierde şi a putea să pună mâna pe bani.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zodie are mari şanse să-şi găsească jumătatea

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele aşteaptă veşti, unele legate de bani, altele în urma cărora trebuie să ia nişte decizii. E bine să nu cheltuiască astăzi bani.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, e o zi marcată de autoanalize, pentru a vedea dacă merg cu cineva mai departe într-un proiect sau ar putea să rupă o alianţă.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenţionare cu privire la sănătate, mai ales în a doua parte a zilei, şi mai ales pentru cei care fac drumuri lungi. La locul de muncă, atenţie la o scăpare.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

La Capricorni, e o zi în care au nevoie de un sfat de la prieteni, poate că şi viitorul li se pare incert, iar în plan sentimental nu înţeleg gesturile unei persoane.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, autoritate astăzi care trebuie să se bazeze pe experienţă profesională sau pe date proaspete şi certe. E bine să verifice de două ori sursa unor informaţii.

12 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au o zi cu reflecţii cu privre la viitor, chiar gânduri filosofice, îşi pun probleme morale, sentimentale, vor să aibă sufletul împăcat atunci când iau o decizie.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close