Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au o zi importantă, surprize pentru Tauri

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au o zi importantă, surprize pentru Tauri

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Stare de suflet foarte bună, avem energie, curaj și chef de viață. O zi formidabilă. Ne mobilizează pe toți, avem și umor, iar ziua decurge bine.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au o zi importantă, surprize pentru Tauri
de Alin Tarnovschi    |    12 Oct 2020   •   08:55

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Ziua poate anunța evenimente de tot felul, dar foarte plăcute, inclusiv din punct de vedere sentimental. O mică cheltuială, pur și simplu de plăcere.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce surprize frumoase, plăcute, din partea apropiaților. Fie vești bune de la cunoscuți, fie sprijin, ajuor, sugestii bune de la oamenii din preajmă.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Vorbim de o zi care poate aduce prietenii, cunoștințe noi sau tot felul de evenimente, întâlniri, toate datorită prietenilor care fac invitații ce nu sunt de refuzat.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii pot avea și ei o zi bună, mai ales financiar. Hotărâri și întâmplări foarte importante la locul de muncă ce pot conduce și către reușite financiare.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Au una din acele zile în care triumfă, mai ales moral. Toată lumea le dă dreptate, toate le ascultă opiniile, le argumentează foarte bine și simt că își pot viziunea asupr lucrurilor.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot avea o reușită, astăzi, fără să facă mare lucru, ca efect al unor activități făcute mai demult. Cu alte cuvinte, e una din acele zile în care culeg niște roade.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele au relații bune, întâlniri și discuții fructuoase cu diverse persoane și chiar li se face puțină curte și asta întotdeauna le prinde bine.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii se pot bucura de muncă și de rezultate bune. Poate nu țintesc neapărat banii, dar vor să termine bine o treabă. Și reușesc.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este aducătoare de călătorii, invitații, dar și proiecte și proiecții legate de viitor de unde ar vrea, mai ales, cu cine să fie. Țes niște planuri și au șanse să le iasă.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, este o zi care poate aduce un mic moment frumos, mai ales în relația parternerială, cuvinte frumose, dar și surprize - gesturi neașteptate de care se bucură și vin în întâmpinarea gesturilor partenerului, spre surpriza acestuia.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o zi care aduce întâlniri și relații bune. Sunt foarte populari, sunt foarte apropiați și au curajul, în funcție de activitățile pe care și le-au propus astăzi, să facă un pas în față. Deci, să fie un pic mai îndrăzneți.

Horoscop 12 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, muncă astăzi, cu bani sau cu spor financiar. Într-un fel sau altul, chiar dacă nu încasează bani astăzi, asta dacă se mobilizează și sunt aspecte pentru asta, și nu pierd niciun minut pentru că muncesc bine și au rezultate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close